Product image slideshow Items

  • Advantage Kat Advantage | Spot-on voor katten tegen vlooien

Advantage | Spot-on voor katten tegen vlooien

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 4007221047407

Advantage is een spot-on oplossing voor katten. Een behandeling beschermt uw kat gedurende vier weken tegen vlooien en word ingezet bij vlooienallergie.

Advantage 40 voor katten tot 4kg | 40mg
Advantage 80 voor katten vanaf 4kg | 80mg

price
€15,50
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 9214 / 9215
Doeldiersoort Kat
Toedieningsvorm Spot-on oplossing
Werkzame stof Imidacloprid

Beschrijving

 Waarbij helpt Advantage Kat? 

Tijdens de warmere maanden raken katten vaak besmet met vlooien. De sterke achterpoten van deze insecten stellen hen in staat om van dier naar dier te springen en onderweg eieren te leggen. Vlooienbesmettingen kunnen leiden tot haarverlies, ontsteking en secundaire huidaandoeningen zoals Dermatitis. Als uw kat allergisch is voor vlooienbeten, kunnen er ook verdere complicaties optreden. Advantage doodt vlooien snel en voorkomt dat er eitjes worden gelegd in de vacht en op de huid van uw huisdier. Vlooien maken zo geen schijn van kans! 
 

Hoe snel werkt Advantage Kat?  

Advantage is een spot-on oplossing voor katten en bevat de actieve stof Imidaclorpid. Het is een snelwerkend middel dat het bijten van vlooien in drie tot vijf minuten stopt. Volwassen vlooien worden binnen 24 uur gedood zodat deze geen nieuwe eitjes meer kunnen leggen. Een behandeling met Advantage beschermt uw kat gedurende drie tot vier weken tegen vlooien. Advantage kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelstrategie voor de controle van vlooienalergiedermatitis (VAD), vooraf wordt deze diagnose gesteld door een dierenarts. 
 

Voordelen van Advantage Kat:  

  • Te gebruiken voor de behandeling en preventie van vlooienbesmettingen bij katten; 
  • Kan worden gebruikt om vlooienlarve rond het huis te bestrijden; 
  • Volwassen vlooien worden binnen een dag na de behandeling gedood; 
  • De spot-on oplossing is ook werkzaam als uw huisdier nat wordt.  
 

Advantage Kat Dosering

Voor katten met een lichaamsgewicht tot 4 kg is er Advantage 40. Is uw kat zwaarder dan 4 kg? Dan kunt u het beste Advantage 80 gebruiken voor uw kat. Door middel van een handige pipet kunt u eenvoudig de exacte Advantage dosering aanbrengen. In elke verpakking zitten vier pipetten, één piept is voldoende voor één behandeling.  
 
Let op: Advantage mag niet worden toegediend bij katten die overgevoelig zijn voor het werkzame bestanddeel Imidacloprid of een van de hulpstoffen en bij niet gespeende kittens jongen dan 8 weken.
 

Advantage Kat Toedienen

U kunt Advantage het beste maandelijks gebruiken ter preventie van vlooieninfestaties. Meer dan één behandeling kan noodzakelijk zijn afhankelijk van de graad van vlooien in de omgeving.
 

Toedienen van Advantage Kat

Neem een pipet uit de verpakking en druk de haren op de nek van de kat ter hoogte van de schedelbasis uit elkaar totdat de huid zichtbaar wordt. Plaats de open zijde van de pipet op de huid en knijp de pipet enkele malen stevig samen om de inhoud direct op de huid te legen. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u het middel bij uw kat aanbrengt.  
 

Waar kan ik Advantage Kat kopen? 

Advantage Kat wordt geleverd in een verpakking van 4 pipetten. U kunt Advantage kopen bij Diermedicatie.nl. Profiteer van gunstige prijzen en een snelle levering!  
Advantage / ontvlooien kat / vrij verkrijgbaar

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk