Advantage Kat goedkoop bestellen | Diermedicatie.nl - Diermedicatie.nl

Product image slideshow Items

  • Advantage Advantage  kat | Spot-on voor katten tegen vlooien
  • Advantage Advantage  kat | Spot-on voor katten tegen vlooien
  • Advantage Advantage  kat | Spot-on voor katten tegen vlooien

Advantage kat | Spot-on voor katten tegen vlooien

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 4007221047421

 

Advantage is een spot-on oplossing voor katten. Een behandeling beschermt uw kat gedurende vier weken tegen vlooien en wordt ingezet bij vlooienallergie.

Advantage 40 voor katten tot 4kg | 40mg
Advantage 80 voor katten vanaf 4kg | 80mg

price
€17,95
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)
Trusted shops

Specificaties

Registratienummer REG NL 9214 / 9215
Doeldiersoort Kat
Toedieningsvorm Spot-on oplossing
Werkzame stof Imidacloprid

Beschrijving

Tijdens de warmere maanden van het jaar raken katten vaak besmet met vlooien. De sterke achterpoten van deze insecten stellen hen in staat om van dier naar dier te springen en onderweg eieren te leggen. Vlooienbesmettingen kunnen op de lange termijn leiden tot haarverlies, ontsteking en secundaire huidaandoeningen zoals Dermatitis. Als uw kat allergisch is voor vlooienbeten, kunnen er ook verdere complicaties optreden. Met Advantage Kat vlooiendruppels doodt u vlooien snel en voorkomt u dat er eitjes worden gelegd in de vacht en op de huid van uw huistijger. Vlooien maken zo geen schijn van kans!

Hoe snel werkt Advantage Kat?

Advantage Kat is een spot-on oplossing voor katten en bevat de actieve stof Imidaclorpid. Het is een snelwerkend middel dat het bijten van vlooien in drie tot vijf minuten stopt. Volwassen vlooien worden binnen 24 uur gedood zodat deze geen nieuwe eitjes meer kunnen leggen. Een behandeling met Advantage Kat beschermt uw kat gedurende vier weken tegen vlooien. Bovendien kan deze spot-on behandeling ook gebruikt worden als onderdeel van een behandelstrategie voor de controle van vlooienalergiedermatitis (VAD), vooraf wordt deze diagnose gesteld door een dierenarts.

Toedienen van Advantage Kat

Neem een pipet uit de verpakking en druk de haren op de nek van de kat ter hoogte van de schedelbasis uit elkaar totdat de huid zichtbaar wordt. Plaats de open zijde van de pipet op de huid en knijp de pipet enkele malen stevig samen om de inhoud direct op de huid te legen. De bijsluiter die u bij dit product ontvangt, geeft nogmaals een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u het middel bij uw kat aanbrengt.

Hoe lang blijft het werken?

Het is algemeen bekend dat katten snel last krijgen van een herbesmetting met vlooien doordat zij alle vrijheid krijgen om de buitenwereld te ontdekken. Zo'n herbesmetting door het opduiken van nieuwe vlooien in de omgeving kan gedurende zes weken of langer na de aanvang van de behandeling aanhouden. Meer dan één behandeling met Advantage Kat kan dus noodzakelijk zijn, afhankelijk van de hoeveelheid vlooien in de omgeving.

Welke dosering van Advantage Kat?

Aan de hand van het gewicht van uw kat bepaalt u de dosering. De Advantage Kat vlooiendruppels zijn er in de volgende varianten:

  • Katten tot 4 kg: 1 pipet Advantage 40
  • Katten vanaf 4 kg: 1 pipet Advantage 80

Let op: Advantage Kat mag niet worden toegediend bij katten die overgevoelig zijn voor het werkzame bestanddeel Imidacloprid of één van de hulpstoffen en bij niet gespeende kittens jongen dan 8 weken.

De bijwerkingen van Advantage Kat

De Advantage Kat spot-on behandeling heeft net als alle andere diergeneesmiddelen mogelijke bijwerkingen. Zo hebben de vlooiendruppels een bittere smaak wat ervoor kan zorgen dat speeksel occasioneel kan optreden zodra de kat likt aan de toedieningsplaats na de behandeling. Dit is geen intoxicatieverschijnsel en verdwijnt zonder behandeling binnen enkele minuten. In zeer zeldzame gevallen kunnen huidreacties zoals haarverlies, roodheid, jeuk en huidletsels optreden. Net als nervositeit. Heel uitzonderlijk zijn bij katten ook overvloedig speeksel en zenuwverschijnselen, zoals incoördinatie, tremor en depressie gerapporteerd.

Vertoont uw huistijger één van bovenstaande bijwerkingen? Neem dan altijd contact op met uw dierenarts!

Haal Advantage Kat voordelig in huis

Bij Diermedicatie weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om uw huistijger te beschermen tegen vlooien. Iets dat regelmatig moet gebeuren voor de beste bescherming. Daarom leveren wij de Advantage Kat spot-on behandeling niet alleen tot wel 40% goedkoper aan, maar is het bij ons ook verkrijgbaar in een verpakking van 4 pipetten. Dit is voldoende om uw kat 4 maanden vlovrij te houden. Bestel snel deze vlooiendruppels en voorkom een vlooienbesmetting bij u in huis!


Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »