Over ons

ONZE MISSIE  

 

Het aanbieden van een breed assortiment receptplichtige en vrij verkrijgbare diergeneesmiddelen tegen een eerlijke prijs, waarbij alle producten voldoen aan de veiligheidsvoorschriften en hoogste kwaliteitsnormen, zodat zoveel mogelijk baasjes hun huisdier kunnen voorzien van de beste verzorging.  

Diermedicatie.nl is een online dierenapotheek voor diergeneesmiddelen en een onderdeel van Veterinaire Apotheek Noord B.V. We leveren diergeneesmiddelen door heel Nederland en mogen wettelijk receptplichtige diergeneesmiddelen op vertoon van een recept van de dierenarts leveren en adviseren over veilig en effectief gebruik. U kunt het recept van uw dierenarts bij uw bestelling uploaden, dan leveren wij het product bij u thuis. 

Wij leveren dezelfde diergeneesmiddelen als uw plaatselijke dierenarts, van exact dezelfde fabrikanten tegen prijzen die tot 40% goedkoper zijn. Naast geneesmiddelen op recept, leveren wij ook vrij verkrijgbare producten. Wij streven naar een zo breed mogelijk assortiment zodat u alles op het gebied van dierverzorging kunt plaatsen in één bestelling.  

 

Waar wij voor staan