Product image slideshow Items

  • Seresto Seresto | Teken- en vlooienband voor katten

Seresto | Teken- en vlooienband voor katten

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 4007221053118

De Seresto teken- en vlooienband van Elanco is een geurloze en waterbestendige halsband die uw kat tot 8 maanden beschermt tegen vlooien en teken. De halsband geeft continu lage concentraties Imidacloprid en Flumethrine af. Seresto is vrij verkrijgbaar.

price
€29,99
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 108279
Doeldiersoort Kat
Toedieningsvorm Halsband voor cutaan gebruik
Werkzame stof Flumethrine, Imidacloprid

Beschrijving

Waarvoor werkt Seresto Kat?  

De Seresto teken- en vlooienband van Elanco is een geurloze en waterbestendige halsband die uw kat tot 8 maanden beschermt tegen vlooien en teken. Daarnaast beschermt Seresto de directe omgeving van uw kat tegen de ontwikkeling van vlooienlarven. 
 

Hoe werkt de Seresto vlooienband? 

De halsband geeft continu lage concentraties van de werkzame stoffen Imidacloprid en Flumethrine af. De werkzame stoffen worden door de halsband verspreid over het huidoppervlak en de vacht van uw kat. De Seresto halsband werkt zowel afwerend als dodend tegen teken en vlooien zodra deze in aanraking komen met de werkzame stoffen.  
 

Wanneer kan ik de Seresto vlooienband niet gebruiken? 

Gebruik Seresto niet bij kittens jonger dan 10 weken of bij katten met een bekende overgevoeligheid voor Imidacloprid, Flumethrine of een van de hulpstoffen. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.  
 

Hoe doe ik de Seresto vlooienband om bij mijn kat? 

Haal de Seresto halsband vlak voor gebruik uit de verpakking en maak deze vast om de nek van uw kat. Trek daarbij de halsband niet te strak aan. De halsband zit strak genoeg wanneer er twee vingers tussen de halsband en de nek van uw kat passen. Schuif het resterende deel van de band door de lus en knip deze op 2cm af na.  
 

Is het veilig om de Seresto vlooienband te gebruiken? 

Het gebruik van de Seresto halsband is veilig voor de gezondheid van mens en dier doordat de concentraties van de werkzame stoffen zodanig laag zijn. Bij het ontwerpen van de halsband is er rekening gehouden met gevaar voor verstikking/wurging. Wanneer uw kat per ongeluk vast komt te zitten, schiet de gesp van de band los. De halsband heeft een breekpunt voor extra veiligheid.  
 

Waar kan ik Seresto vlooienband kopen? 

De vlooienband is er in een variant van 38 cm voor katten. De Seresto vlooienband is ook beschikbaar voor honden. U kunt Seresto kopen bij Diermedicatie.nl!
ontvlooien kat / Seresto kat / vlooienband kat / vrij verkrijgbaar

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk