Frontline Kat | Spot-on tegen vlooien en teken | Diermedicatie.nl - Diermedicatie.nl

Product image slideshow Items

  • Frontline| Spot-on voor katten

Frontline| Spot-on voor katten

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 8713942401638

 

Frontline is een spot-on voor katten oplossing ter bestrijding van vlooien, teken en luizen. De werkzame stof in de spot-on oplossing is Fipronil. Een verpakking bevat 4 of 6 pipetten van 0,5 ml.

price
€21,72
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)
Trusted shops

Specificaties

Registratienummer REG NL 8921
Doeldiersoort Kat
Toedieningsvorm Spot-on oplossing
Werkzame stof Fipronil

Beschrijving

Waarvoor werkt Frontline Kat?  

Frontline is een gemakkelijk aan te brengen spot-on oplossing en bevat de werkzame stof Fipronil. Deze stof heeft een dodende werking op vlooien, teken en luizen. Na toediening van de Frontline pipet op de huid van uw huisdier, is de oplossing binnen 24 uur werkzaam tegen vlooien. Na 48 uur is het ook werkzaam tegen teken en bijtende luizen. Uw kat is gedurende 5 weken beschermd tegen herbesmetting van vlooien en tot wel 4 weken tegen het terugkeren van teken. 

Hoe vaak mag ik mijn kat ontvlooien met Frontline?

Frontline beschermt uw kat tot 5 weken tegen vlooien. Indien u in uw omgeving veel vlooien ziet en u heeft last van een hoge infectiedruk, wordt het aanbevolen om uw kat elke 4 weken te behandelen tot de vlooienplaag onder controle is. Daarbij raden wij ook aan om de omgeving goed te behandelen met een omgevingsspray zoals Frontline Homegard of Bolfo Mand- en Tapijtspray.

Frontline Kat Dosering 

De aanbevolen dosis is 5 mg Fipronil per dier (1 pipet per dier). U kunt kiezen uit een verpakking met 4 tot 6 pipetten van 0,5 ml. Zo heeft u voor 4 of 6 maanden bescherming tegen vlooien en teken in huis. 

Frontline Kat Toedienen

Haal het pipet uit de verpakking van Frontline Kat en breek de pipet af op de lijn die op het pipet staat aangegeven. Vervolgens duwt u de haren tussen de schouderbladen uit elkaar en zorgt u dat u de inhoud van het pipet direct op de huid aanbrengt. Pas daarbij op dat de vloeistof niet in aanraking komt met uw vingers, dit kan een allergische reactie veroorzaken.  
 
Let op: Het is belangrijk dat het diergeneesmiddel op een plaats wordt aangebracht waar het niet opgelikt kan worden door uw kat zelf of andere huisdieren na de behandeling. Het product kan gebruikt worden tijdens de dracht en-of lactatieperiode. Lees voor gebruik de bijsluiter 

Waar kan ik Frontline voor mijn kat kopen? 

U kunt Frontline voor uw kat kopen bij Diermedicatie.nl. Een verpakking bevat 4 of 6 pipetten van 0,5 ml. Voor honden is er Frontline Hond. 
 

LAAT UW ERVARING MET HET GEBRUIK VAN FRONTLINE SPOT-ON BIJ UW KAT ACHTER IN EEN REVIEW.


Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »