Product image slideshow Items

  • Frontline| Spot-on oplossing voor katten

Frontline| Spot-on oplossing voor katten

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 8713942401638

 

Frontline is een spot-on oplossing ter bestrijding van vlooien, teken en luizen bij katten. De werkzame stof in de spot-on oplossing is Fipronil. Een verpakking bevat 4 of 6 pipetten van 0,5 ml.

price
€18,94
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)
Trusted shops

Specificaties

Registratienummer REG NL 8921
Doeldiersoort Kat
Toedieningsvorm Spot-on oplossing
Werkzame stof Fipronil

Beschrijving

Waarvoor werkt Frontline Kat?  

Frontline is een gemakkelijk aan te brengen spot-on oplossing en bevat de werkzame stof Fipronil. Deze stof heeft een dodende werking op vlooien, teken en luizen. Na toediening van de Frontline pipet op de huid van uw huisdier, is de oplossing binnen 24 uur werkzaam tegen vlooien. Na 48 uur is het ook werkzaam tegen teken en bijtende luizen. Uw kat is gedurende 5 weken beschermd tegen herbesmetting van vlooien en tot wel 4 weken tegen het terugkeren van teken. 
 

Frontline Kat Dosering 

De aanbevolen dosis is 5 mg Fipronil per dier (1 pipet per dier).
 

Frontline Kat Toedienen

Haal het pipet uit de verpakking en breek de pipet af op de lijn die op het pipet staat aangegeven. Vervolgens duwt u de haren tussen de schouderbladen uit elkaar en zorgt u dat u de inhoud van het pipet direct op de huid aanbrengt. Pas daarbij op dat de vloeistof niet in aanraking komt met uw vingers, dit kan een allergische reactie veroorzaken.  
 
Let op: Het is belangrijk dat het diergeneesmiddel op een plaats wordt aangebracht waar het niet opgelikt kan worden door uw kat zelf of andere huisdieren na de behandeling. Het product kan gebruikt worden tijdens de dracht en-of lactatieperiode. Lees voor gebruik de bijsluiter 
 

Waar kan ik Frontline voor mijn kat kopen? 

U kunt Frontline kopen bij Diermedicatie.nl. Een verpakking bevat 4 of 6 pipetten van 0,5 ml. Voor honden is er Frontline Hond. 

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk