Vectra Felis Kat | Spot-On tegen vlooien | Diermedicatie.nl - Diermedicatie.nl

Product image slideshow Items

  • Vectra Felis | Spot-on oplossing voor katten

Vectra Felis | Spot-on oplossing voor katten

De beoordeling van dit product is 4 van de 5

(1)
Barcodenummer: 3411112124763

 

Vectra Felis is een spot-on voor katten en beschermt gedurende 1 maand tegen vlooien en de onvolwassen stadia van de vlo, zoals eieren, larven en poppen. Vectra Felis is vrij verkrijgbaar.

price
€18,50
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)
Trusted shops

Specificaties

Registratienummer REG NL 113273
Doeldiersoort Kat
Toedieningsvorm Spot-on oplossing
Werkzame stof Dinotefuran, Pyriproxyfen

Beschrijving

Hoe werkt Vectra Felis Kat?  

De werkzame stoffen in de Vectra Felis spot-on oplossing zijn Dinotefuran en Pyriproxyfen. Deze unieke combinatie van werkzame stoffen beschermt kittens en volwassen katten tegen vlooien. Daarnaast gaat het ook gedurende 3 maanden de ontwikkeling van alle onvolwassen stadia tegen, zoals eieren, larven en poppen. Dit voorkomt besmetting van de omgeving.  

Vectra Felis Kat Dosering  

Vectra Felis bestaat uit enkel 1 dosering voor katten van 0,6 kg tot 10 kg. Dit product is niet bedoeld voor kittens die minder dan 0,6 kg wegen of jonger zijn dan 7 weken. De inhoud is makkelijk toe te dienen op de huid met de bijgeleverde applicator. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.  

Vectra Felis Kat Toedienen

Vectra Felis voor katten is gemakkelijk toe te dienen met de pipet die wordt meegeleverd in de verpakking. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed voordat u het middel aanbrengt op uw kat.

Hoe vaak mag u Vectra Felis gebruiken?

U kunt de behandeling eenmaal per maand herhalen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de ernst van de vlooienbesmetting. Wij raden aan om de omgeving goed te behandelen met een omgevingsspray. Dit kan met omgevingsspray van Frontline Homegard of Bolfo Mand- en Tapijtspray.

Hoe lang werkt Vectra Felis?

Nadat de oplossing op de huid van uw kat is aangebracht, worden de werkzame stoffen opgenomen door de huid en verspreid over het lichaamsoppervlak van uw kat. Zodra de insecten in contact komen met deze stoffen, heeft dat een dodelijke werking. De spot-on oplossing is gedurende 1 maand werkzaam en gaat tot wel 3 maanden de ontwikkeling van alle onvolwassen stadia tegen, zoals eieren, larven en poppen.

Waar kan ik Vectra Felis Kat kopen? 

Vectra Felis wordt geleverd in een verpakking van 3 pipetten van 0,9 ml. Bestel Vectra Felis voordelig en snel bij Diermedicatie.nl! Dit product is vrij verkrijgbaar. 
 

LAAT UW ERVARING MET HET GEBRUIK VAN VECTRA FELIS BIJ UW KAT ACHTER IN EEN REVIEW.


Reviews

De beoordeling van dit product is 4 van de 5

Job |

Door de speciale dop makkelijk aan te brengen bij mijn kat.

Job
Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »