Frontline Combo Kat | Spot-on tegen vlooien & teken | Diermedicatie.nl - Diermedicatie.nl

Product image slideshow Items

  • Frontline Combo | Spot-on oplossing voor katten

Frontline Combo | Spot-on oplossing voor katten

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 8713942402369

 

Frontline Combo is een spot-on voor katten en bevat de werkzame stoffen Fipronil en (S)-Methopreen. Deze combinatie beschermt tegen vlooien en teken en is ook werkzaam tegen vlooieneitjes. Zo vermindert u de kans op een nieuwe vlooienbesmetting!

price
€17,50
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)
Trusted shops

Specificaties

Registratienummer REG NL 10142
Doeldiersoort Kat
Toedieningsvorm Spot-on oplossing
Werkzame stof Fipronil, (S)-Methopreen

Beschrijving

Waarvoor werkt Frontline Combo Kat?  

Een onderdeel van de standaard verzorging van uw kat is het regelmatig controleren op vlooien en teken. Deze uitwendige parasieten bevinden zich in de vacht en op de huid van uw kat. Veel voorkomende klachten zijn jeuk, irritaties en ontstekingen. Vlooien komen het hele jaar voor en kunnen zich in rap tempo vermenigvuldigen. Teken zijn vooral actief wanneer het warmer is dan 7 graden en kunnen ziekteverwekkers, zoals de ziekte van Lyme, overdragen. Het voorkomen en bestrijden van zowel vlooien als teken kan effectief door middel van spot-on druppels.  
 

Hoe snel werkt Frontline Combo Kat? 

Frontline Combo is een spot-on oplossing ter bestrijding van vlooien, teken en bijtende luizen. De spot-on oplossing bevat een combinatie van de werkzame stoffen Fipronil en (S)-Methopreen. Deze combinatie is ook werkzaam tegen vlooieneitjes, larven en de ontwikkeling van nieuwe poppen. Frontline Combo beschermt tegen vlooien op uw kat en in de leefomgeving van uw huisdier. Zo vermindert u de kans op een nieuwe vlooienbesmetting. 
 
Na toediening van de Frontline Combo pipet op de huid van uw huisdier, is de oplossing binnen 24 uur werkzaam tegen vlooien en beschermt binnen 48 uur tegen teken en luizen. Voor katten geldt een bescherming van 4 weken tegen vlooien en 2 weken tegen teken.  
 

Frontline Combo Kat Dosering

Eén pipet van 0,5 ml is geschikt voor een kat, overeenkomend met de minimaal aanbevolen dosis van 5 mg Fipronil per kg en 6 mg (S)-Methopreen per kg, voor lokale toepassing op de huid.
  

Frontline Combo Kat Toedienen

Frontline Combo is gemakkelijk toe te dienen door middel van een pipet. Haal het pipet uit de verpakking en breek de pipet af op de lijn die op het pipet staat aangegeven. Vervolgens duwt u de haren tussen de schouderbladen uit elkaar en zorgt u dat u de inhoud van het pipet direct op de huid aanbrengt. Pas daarbij op dat de vloeistof niet in aanraking komt met uw vingers, dit kan een allergische reactie veroorzaken.  
 
Let op: Het is belangrijk dat het diergeneesmiddel op een plaats wordt aangebracht waar het niet opgelikt kan worden door uw kat zelf of andere huisdieren na de behandeling. Lees voor gebruik de bijsluiter.  
 

Waar kan ik Frontline Combo Kat kopen? 

Frontline Combo voor katten wordt geleverd in een verpakking van 3 of 6 pipetten van 0,5 ml. Bestel Frontline Combo voordelig en snel bij Diermedicatie.nl! 

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »