Verzenden & retouneren | Online Dierenapotheek | Diermedicatie.nl - Diermedicatie.nl

Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij verzenden uw bestelling binnen 1 tot 2 dagen met PostNL. Voor receptplichtige medicijnen geldt dat we eerst een recept moeten ontvangen voor we kunnen verzenden. 

De verzendkosten bedragen voor receptplichtige en grote producten 5,95 EUR.

De verzendkosten bedragen voor producten die door de brievenbus passen 3,95 EUR.

Retourneren

Wij doen ons uiterste best uw bestelling in perfecte staat bij u af te leveren. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan, zoals een foutieve levering of beschadiging van het bestelde product, dan kunt u het betreffende product uiteraard kosteloos retourneren naar Diermedicatie.nl. Als u een product om een andere reden wilt retourneren, bijvoorbeeld omdat u een verkeerd product hebt besteld of omdat u zich hebt bedacht, dan kunt u dit binnen 14 kalenderdagen aanmelden bij de klantenservice. U ontvangt dan een retournummer, op voorwaarde dat u de verpakking van het te retourneren product ongeopend hebt gelaten. Geopende producten en diergeneesmiddelen kunnen wij helaas niet retour nemen.

Diergeneesmiddelen kunnen hun werkzaamheid verliezen wanneer ze niet onder de juiste omstandigheden worden bewaard. Omdat wij de werkzaamheid van onze producten naar onze klanten willen kunnen garanderen, verkoopt Diermedicatie.nl geen diergeneesmiddelen die buiten ons toezicht of het toezicht van onze leveranciers zijn bewaard. De consequentie hiervan is dat wij diergeneesmiddelen die door onze klanten zijn besteld niet retour kunnen nemen. Wij rekenen op uw begrip voor dit principe.

Terugstorten

Als u één of meerdere producten naar Diermedicatie.nl retourneert, storten wij binnen twee weken na ontvangst het aankoopbedrag terug.

Heeft u geen antwoord gevonden op uw vraag? Neem contact op met onze klantenservice via [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »