Virbac Indorex| Ongediertespray | Diermedicatie.nl - Diermedicatie.nl

Product image slideshow Items

  • Virbac Indoor-X | Ongediertespray

Virbac Indoor-X | Ongediertespray

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

 

Bestrijd vlooien, vlooienlarven en andere kruipende insecten met de Indorex Ongediertespray van Virbac. Na een behandeling zijn de werkzame bestanddelen 4 tot 6 weken actief.

price
€24,25
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)
Trusted shops

Specificaties

Geen specificaties bekend


Beschrijving

HOE WERKT VIRBAC INDOREX ONGEDIERTESPRAY?

Het is belangrijk om de omgeving goed te behandelen bij een vlooienplaag. Een groot deel van de vlooienpopulatie zit in uw huis. Zo zit slechts 5% van alle vlooien op uw huisdier en 95% in de omgeving. Daarnaast planten vlooien zich razendsnel voort en kan een vlooienplaag dus makkelijk ontstaan. Het behandelen van alleen uw hond of kat is dus niet voldoende. Om de vlooien uit huis te krijgen, dient u ook de omgeving grondig te behandelen. Hiervoor kunt u de Indorex ongediertespray van Virbac gebruiken. De spray doodt vlooien, vlooienlarven en andere insecten gedurende 4 - 6 weken na de behandeling. 

Tip: U kunt de Indorex Ongediertespray ook preventief gebruiken om te voorkomen dat er een vlooienplaag ontstaat. Spray uw huis in voordat u op vakantie gaat. Indien er al sprake is van een vlooienplaag, kunt u de omgeving het beste een keer per maand behandelen gedurende 3 maanden. Vervolgens behandeld u de ruimte 4 keer per jaar preventief. 

 

VOORDELEN VAN VIRBAC INDOREX ONGEDIERTESPRAY:

Wanneer u ervoor kiest om uw huis te behandelen met Virbac Indorex Ongediertespray, geniet u van de volgende voordelen:

  • Direct werkzaam tegen vlooien, vlooienlarven en andere insecten in huis;
  • Beschermt 4 tot 6 weken;
  • Doorbreekt de cyclus van de vlo en voorkomt zo herbesmetting vanuit de omgeving;
  • Te gebruiken op honden- en kattenmanden, tapijten, kieren, naden en andere plaatsen in de omgeving van uw huisdier. 

 

GEBRUIKSAANWIJZING VAN VIRBAC INDOREX ONGEDIERTESPRAY

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en houdt u aan de aanbevolen dosering en gebruiksaanwijzing. Behandel alle ruimtes en oppervlakken waar de vlooien en vlooien eitjes kunnen zitten. Houd de spray op ongeveer 20 centimeter van het oppervlak en maak een zwaaiende beweging totdat de plek zichtbaar vochtig is. Houd na het behandelen de deuren een half uur gesloten zodat de spray kan inwerken. Hierna kan de ruimte geventileerd worden. De werkzame bestanddelen blijven na de behandeling 4 tot 6 weken actief. In deze periode wordt aangeraden om geen andere schoonmaak- of verdelgingsmiddelen op de behandelde oppervlakken te gebruiken. Dit komt de werking van de spray niet ten goede. 

De Indorex Ongediertespray wordt geleverd in een spuitbus van 400 ml wat voldoende is voor het behandelen van een oppervlakte van 120 m2. Er wordt een extra spuitkop met verlengstuk van 14 cm bijgeleverd voor het echte precisiewerk. Zo kunt u ook de naden en kieren nauwkeurig behandelen, waardoor vlooien en vlooienlarven in de omgeving effectief worden bestreden. 

Let op: Houdt uit de buurt van kinderen van 0 - 4 jaar en vermijd contact met de behandelde oppervlakken. Spray ook nooit direct op uw huisdier, in de buurt van aquaria, planten of keukengerei.

 

VIRBAC INDOREX ONGEDIERTESPRAY KOOPT U ONLINE BIJ DIERMEDICATIE.NL 

De Virbac Indorex Ongediertespray wordt geleverd in een spuitbus van 400 ml. Bestel voordelig en snel bij Diermedicatie.nl!


Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »