Product image slideshow Items

  • Seresto Seresto | Teken- en vlooienband voor honden

Seresto | Teken- en vlooienband voor honden

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 4007221053095

De Seresto halsband van Elanco is een geurloze en waterbestendige halsband die uw hond tot 8 maanden beschermt tegen vlooien en teken. De halsband geeft continu lage concentraties Imidacloprid en Flumethrine af. Seresto is vrij verkrijgbaar.

price
€27,80
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 108283 / 108285
Doeldiersoort Hond
Toedieningsvorm Halsband voor cutaan gebruik
Werkzame stof Flumethrine, Imidacloprid

Beschrijving

Waarvoor werkt Seresto Hond?  

De Seresto halsband van Elanco is een geurloze en waterbestendige halsband die uw hond tot 8 maanden beschermt tegen vlooien en teken. Daarnaast beschermt Seresto de directe omgeving van uw hond tegen de ontwikkeling van vlooienlarven. 
 

Hoe werkt de Seresto vlooienband? 

De halsband geeft continu lage concentraties van de werkzame stoffen Imidacloprid en Flumethrine af. De werkzame stoffen worden door de halsband verspreid over het huidoppervlak en de vacht van uw hond. De Seresto halsband werkt zowel afwerend als dodend tegen teken en vlooien zodra deze in aanraking komen met de werkzame stoffen. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.  
 

Wanneer kan ik Seresto niet gebruiken bij mijn hond? 

Gebruik Seresto niet bij puppy's jonger dan 7 weken of bij honden met een bekende overgevoeligheid voor Imidacloprid, Flumethrine of een van de hulpstoffen. Voor katten is er Seresto Kat
 

Hoe doe ik de Seresto vlooienband om bij mijn hond? 

Haal de Seresto halsband uit de verpakking en maak deze vast om de nek van uw hond. Trek daarbij de halsband niet te strak aan. De halsband zit strak genoeg wanneer er twee vingers tussen de halsband en de nek van uw hond passen. Schuif het resterende deel van de band door de lus en knip deze op circa 2 cm na af.  
 

Is het veilig om de Seresto vlooienband te gebruiken? 

Het gebruik van de Seresto halsband is veilig voor de gezondheid van mens en dier doordat de concentraties van de werkzame stoffen zodanig laag zijn. Bij het ontwerpen van de halsband is er rekening gehouden met gevaar voor verstikking/wurging. Wanneer uw hond per ongeluk vast komt te zitten, schiet de gesp van de band los. De halsband heeft een breekpunt voor extra veiligheid.  
 

Waar kan ik Seresto vlooienband voor mijn hond kopen? 

De Seresto vlooienband is leverbaar in de volgende varianten:
 
  • 38 cm voor honden lichter dan 8 kg
  • 70 cm voor honden zwaarder dan 8 kg
U kunt Seresto kopen bij Diermedicatie.nl!
ontvlooien hond / Seresto / Seresto hond / Seresto hond klein / Seresto kopen / teken hond / tekenband hond / vlooien hond / vlooienband hond / vrij verkrijgbaar

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk