Milpro Ontwormingstabletten Kat Kopen | Diermedicatie.nl - Diermedicatie.nl

Product image slideshow Items

  • Milpro kat | Tabletten voor katten en kittens
  • Milpro kat | Tabletten voor katten en kittens
  • Milpro kat | Tabletten voor katten en kittens

Milpro kat | Tabletten voor katten en kittens

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 3597133066579

 

Milpro ontwormingstabletten bevatten de werkzame stoffen Milbemycine Oxime en Prazaquantel. Milpro is een effectief ontwormingsmiddel en beschermt uw kat tegen long- en hartworminfecties.

price
€17,30
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)
Trusted shops

Specificaties

Registratienummer REG NL 113797 / 113798
Doeldiersoort Kat
Toedieningsvorm Tablet voor oraal gebruik
Werkzame stof Milbemycine Oxime, Praziquantel

Beschrijving

Is uw kat een echte avonturier en daardoor iedere dag buiten te vinden? Dan is de kans ontzettend groot dat uw kat op jacht gaat om vervolgens een muis, vogel of vis op te eten. Het eten van deze kleine dieren kan ervoor zorgen dat uw kat sneller besmet raakt met allerlei wormen. Denk hierbij aan spoelwormen, hartwormen en zweepwormen. Sommige van deze wormsoorten kunnen bij mens en dier voor komen, waardoor het vanwege gezondheidsrisico's van groot belang is om uw kat te ontwormen. Met de ontwormingstabletten van Milpro is dit snel geregeld!

Waarvoor werkt Milpro Kat?  

Een aantal keer per jaar wordt aangeraden om uw kat preventief te ontwormen. Wanneer uw kat last heeft van een worminfectie is dat helaas niet altijd zichtbaar. Daarom is het verstandig om uw kat regelmatig te behandelen met Milpro Kat. Deze tabletten bevatten de werkzame stoffen Milbemycine Oxime en Prazaquantel. Stoffen die beschermen tegen long- en hartworminfecties en ook een dodelijke werking hebben op zweepwormen, haakwormen, spoelwormen en lintwormen. 

De voordelen van Milpro kat

Milpro ontwormingstabletten zijn speciaal ontworpen om verschillende parasitaire infecties bij katten te behandelen en te voorkomen. Hieronder volgen enkele voordelen van de Milpro tabletten:

  • Milpro tabletten beschermen katten tegen verschillende soorten parasieten, waaronder wormen en vlooien;
  • De tabletten zijn effectief in het behandelen van worminfecties bij katten en kunnen ook worden gebruikt als preventieve maatregel;
  • Ze zijn gemakkelijk toe te dienen aan katten en kunnen rechtstreeks in de bek van de kat worden gegeven of worden gemengd met voedsel;
  • Milpro tabletten voor katten zijn veilig en hebben weinig bijwerkingen;
  • Milpro wordt aanbevolen door dierenarts en is een betrouwbare en effectieve behandeling.

Welke dosering bij Milpro Kat?

Milpro tabletten voor katten worden geleverd in een verpakking van 24 tabletten. Minimum aanbevolen dosering: 2 mg Milbemycine Oxime en 5 mg Praziquantel per kg worden éénmalig oraal toegediend. Het diergeneesmiddel toedienen met of na wat eten. Dit geeft een optimale bescherming tegen hartwormziekte.
 
Dosering gebaseerd op lichaamsgewicht:
 

Milpro kat tabletten 

Gewicht kat 

Dosering 

Milpro kleine katten & kittens 

0,5 – 1 kg 

0,5 tablet 

Milpro kleine katten & kittens 

1 – 2 kg 

1 tablet  

Milpro grote katten 

2 - 4 kg 

0,5 tablet 

Milpro grote katten 

4 - 8 kg  

1 tablet 

Milpro grote katten 

8 – 12 kg 

1,5 tablet 

 
Let op: Niet gebruiken bij kittens jonger dan 6 weken of bij katten met een gewicht onder de 0,5 kg. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u het middel bij uw kat toedient. 

Milpro kat kopen bij Diermedicatie.nl

U kunt Milpro tabletten voor uw kat kopen bij Diermedicatie.nl! Er zijn verschillende redenen waarom u ervoor zou kunnen kiezen om Milpro voor katten te kopen bij diermedicatie.nl.

Uw huisdier is een onderdeel van uw gezin en dat begrijpen wij als geen ander. Uw kat verdient dan ook de beste zorg. Wij vinden dat belangrijk en daarom bieden we onze producten tegen een eerlijke prijs aan. Op die manier hoeft u nooit te bezuinigen op de verzorging van uw kat. Daarnaast kunt u onze producten gemakkelijk en snel online bestellen, zonder dat u naar de dierenarts of de apotheek hoeft te gaan. Wie bieden een breed scala aan diergeneesmiddelen, waaronder Milpro voor katten, zodat u alles wat u nodig heeft voor uw huisdier op één plek kunt vinden. Verder streven we ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren, zodat u uw producten snel in huis heeft. Naast Milpro voor uw kat, hebben we natuurlijk nog meer producten, zoals Dronspot voor katten of Seresto voor katten.

Als u twijfelt welk Milpro-product het beste is voor uw kat, dan kunt u altijd deskundig advies vragen aan het team van diermedicatie.nl.


Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »