Frontline Combo Hond | Spot-on tegen vlooien/teken | Diermedicatie.nl - Diermedicatie.nl

Product image slideshow Items

  • Frontline Combo | Spot-on tegen vlooien en teken

Frontline Combo | Spot-on tegen vlooien en teken

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 8713942400679

 

Frontline Combo is een spot-on oplossing en een combinatie van de werkzame stoffen Fipronil en (S)-Methopreen. Deze combinatie beschermt tegen vlooien en teken en is ook werkzaam tegen vlooieneitjes. Verminder zo de kans op een nieuwe vlooienbesmetting!

price
€16,95
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)
Trusted shops

Specificaties

Registratienummer REG NL 10138 / 10139 / 10140 / 10141
Doeldiersoort Hond
Toedieningsvorm Spot-on oplossing
Werkzame stof Fipronil, (S)-Methopreen

Beschrijving

Waarvoor werkt Frontline Combo Hond?  

Een onderdeel van de standaard verzorging van uw hond is het regelmatig controleren op vlooien en teken. Deze uitwendige parasieten bevinden zich in de vacht en op de huid van uw hond. Veel voorkomende klachten zijn jeuk, irritaties en ontstekingen. Vlooien komen het hele jaar voor en kunnen zich in rap tempo vermenigvuldigen. Teken zijn vooral actief wanneer het warmer is dan 7 graden en kunnen ziekteverwekkers, zoals de ziekte van Lyme, overdragen. Het voorkomen en bestrijden van zowel vlooien als teken kan effectief door middel van spot-on druppels.  
 

Hoe snel werkt Frontline Combo Hond? 

Frontline Combo is een spot-on oplossing ter bestrijding van vlooien, teken en bijtende luizen. De spot-on oplossing bevat een combinatie van de werkzame stoffen Fipronil en (S)-Methopreen. Deze combinatie is ook werkzaam tegen vlooieneitjes, larven en de ontwikkeling van nieuwe poppen. Frontline Combo beschermt tegen vlooien op de hond en in de leefomgeving van uw huisdier. Zo vermindert u de kans op een nieuwe vlooienbesmetting.  
 
Na toediening van de Frontline Combo pipet op de huid van uw huisdier, is de oplossing binnen 24 uur werkzaam tegen vlooien en binnen 48 uur tegen teken en luizen. Een pipet beschermt uw hond tot wel 8 weken tegen vlooien en tot wel 4 weken tegen teken. 
 

Frontline Combo Hond Dosering

De aanbevolen dosis Frontline Combo is 6,7 mg Fipronil per kg en 6 mg (S)-Methopreen per kg. U bepaalt de dosering aan de hand van het gewicht van uw hond. Frontline Combo is er in de volgende varianten voor honden: 
 
  • Small: voor honden van 2 tot 10 kg | pipet bevat 0,67 ml 
  • Medium: voor honden van 10 tot 20 kg | pipet bevat 1,34 ml 
  • Large: voor honden van 20 tot 40 kg | pipet bevat 2,68 ml 
  • XL: voor honden van 40 tot 60 kg | pipet bevat 4,02 ml  

 

Frontline Combo Hond Gebruiken

Frontline Combo is gemakkelijk toe te dienen door middel van een pipet. Haal het pipet uit de verpakking en breek de pipet af op de lijn die op het pipet staat aangegeven. Vervolgens duwt u de haren tussen de schouderbladen uit elkaar en zorgt u dat u de inhoud van het pipet direct op de huid aanbrengt. Pas daarbij op dat de vloeistof niet in aanraking komt met uw vingers, dit kan een allergische reactie veroorzaken.  
 
Let op: Het is belangrijk dat het diergeneesmiddel op een plaats wordt aangebracht waar het niet opgelikt kan worden door uw hond zelf of andere huisdieren na de behandeling. Het product kan gebruikt worden tijdens de dracht en-of lactatieperiode. Lees voor gebruik de bijsluiter 
 

Waar kan ik Frontline Combo voor mijn hond kopen? 

Frontline Combo wordt geleverd in een verpakking van 3 of 6 pipetten. Bestel Frontline Combo voordelig en snel bij Diermedicatie.nl! 

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »