Product image slideshow Items

  • Scalibor | Vlooien- en tekenband voor honden

Scalibor | Vlooien- en tekenband voor honden

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 8713184025227

 

De geurloze halsband van Scalibor beschermt uw hond tegen het aanhechten van teken en beten van zandvliegen en muggen gedurende 5 tot 6 maanden. De werkzame stof in de halsband is Deltamethrin. De halsbanden zijn per stuk verkrijgbaar.

price
€28,82
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)
Trusted shops

Specificaties

Registratienummer REG NL 9979 / 9980
Doeldiersoort Hond
Toedieningsvorm Halsband voor cutaan gebruik
Werkzame stof Deltamethrin

Beschrijving

Hoe werkt de Scalibor vlooien- en tekenhalsband?   

De werkzame stof in de halsband is Deltamethrin. Door wrijving van de band over de huid, komt er constant werkzame stof vrij en verspreidt deze zich over de bovenste laag van de huid. Daarbij maakt het niet uit of uw hond lang- of kortharig is. De halsband werkt optimaal twee weken na het omdoen en de werking neemt niet af bij contact met water. Het is aan te raden om deze halsband van Scalibor mee te nemen op vakantie naar het buitenland of naar gebieden met veel bos.
 
De Scalibor protectorband is geurloos, waterproof en biedt 5 tot 6 maanden bescherming. De halsband van Scalibor beschermt uw hond tegen het aanhechten van teken en beten van zandvliegen en muggen. Daarnaast wordt bloedzuigen door phlebotome zandvliegen tegengegaan. Voor volwassen muggen is het niet aantrekkelijk om de hond te steken, aangezien er een ‘anti-feeding’ effect optreedt.
 
 

Hoe gebruik ik de Scalibor vlooien- en tekenhalsband? 

Verwijder de halsband uit het dichtgesealde zakje en breng deze losjes rond de hals van de hond aan. Houd 2 platte vingers ruimte tussen de band en de hals van de hond. Haal het einde door de gesp en knip de resterende band af op 5 cm van de gesp. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees deze goed door voordat u de halsband bij uw hond omdoet.  
 

Wanneer kan ik Scalibor halsband niet gebruiken? 

U kunt Scalibor halsbanden niet gebruiken bij puppies jonger dan 7 weken en honden met huidlaesies. Ook kunt u de halsband niet gebruiken bij dieren met een bekende overgevoeligheid voor pyrethroiden. Het mag absoluut niet gebruikt worden bij katten en honden met een allergie voor trifenylfosfaat. Voor katten is er Seresto.  
 

Waar kan ik Scalibor vlooien- en tekenhalsband voor mijn hond kopen? 

De Scalibor Protectorband is verkrijgbaar in twee maten: 
 
  • Scalibor Protectorband S/M: 48 cm voor kleine tot middelgrote honden
  • Scalibor Protectorband L: 65 cm voor grote honden
U kunt Scalibor voordelig bestellen bij Diermedicatie.nl!

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk