Product image slideshow Items

  • Milpro hond | Ontwormingstabletten voor honden en puppies
  • Milpro hond | Ontwormingstabletten voor honden en puppies
  • Milpro hond | Ontwormingstabletten voor honden en puppies

Milpro hond | Ontwormingstabletten voor honden en puppies

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 3597133066012

 

Milpro voor uw hond is een effectief ontwormingsmiddel en beschermt tegen long- en hartworminfecties. Een ontwormingstablet bevat de werkzame stoffen Milbemycine Oxime en Prazaquantel.

price
€16,50

* Stukprijs: €0,00 / Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)
Trusted shops

Specificaties

Registratienummer REG NL 113685
Doeldiersoort Hond
Toedieningsvorm Filmomhulde tablet voor oraal gebruik
Werkzame stof Milbemycine Oxime, Praziquantel

Beschrijving

Wat is Milpro voor honden?

Milpro is een ontwormingsmiddel voor honden dat wordt gebruikt om verschillende soorten wormen te behandelen en te voorkomen.

Milpro wordt meestal geleverd in tabletvorm en is gemakkelijk toe te dienen aan uw hond. Het wordt aanbevolen om Milpro regelmatig aan uw hond te geven om een worminfectie te voorkomen, vooral als uw hond veel buiten komt of in contact komt met andere honden. Daarnaast is het belangrijk om uw hond regelmatig te ontwormen om de gezondheid van uw huisdier te waarborgen en te voorkomen dat wormen zich verder verspreiden naar andere huisdieren of zelfs naar mensen. Raadpleeg altijd uw dierenarts voordat u een ontwormingsmiddel aan uw hond geeft en volg de aanbevolen dosering.

Waarvoor werkt Milpro Hond?

Een aantal keer per jaar wordt het aangeraden om uw hond preventief te ontwormen. Wanneer uw hond last heeft van een worminfectie is dit altijd zichtbaar. Naast dat een worminfectie gevaarlijk kan zijn voor uw huisdier, is het ook een gezondheidsrisico voor mensen (vooral voor kleine kinderen). Daarom is het belangrijk om uw hond regelmatig goed te ontwormen. Voor het ontwormen van uw hond kunt u Milpro gebruiken. De tabletten bevatten de werkzame stoffen Milbemycine Oxime en Prazaquantel. Deze stoffen beschermen tegen long- en hartworminfecties en hebben een dodelijke werking op zweepwormen, haakwormen, spoelwormen en lintwormen.

Waarom Milpro voor uw hond?

Milpro tabletten gebruikt u, zodat uw hond geen wormen krijgt. Wormen kunnen er namelijk voor zorgen dat uw hond beschermd wordt tegen eventuele infecties. De tabletten van Milpro voor uw hond hebben een aantal kenmerken.

  • De grootte van de tabletten zorgt ervoor dat ze gemakkelijk toe te dienen zijn. Het kan bij sommige honden namelijk best lastig zijn om ze toe te dienen.
  • Daarnaast maken deze tabletten het nog gemakkelijker om ze toe te dienen, doordat ze een heerlijke vleessmaak hebben. Het kost dus minder moeite om uw hond de Milpro tabletten op te laten eten. Het kan zelfs uit uw hand gegeten worden.
  • Voor puppy’s zijn de tabletten ook geschikt, vooral omdat ze gemakkelijk te breken zijn.
    Milpro voor uw hond is effectief tegen wormen en voorkomt eventuele infecties. Daarnaast is het product veilig in gebruik.

Milpro Hond Dosering

De minimum aanbevolen dosering is 0,5 mg Milbemycine Oxime en 5 mg Praziquantel per kg lichaamsgewicht en wordt éénmalig oraal toegediend. Het diergeneesmiddel toedienen met of na wat eten. Dit geeft een optimale bescherming tegen hartwormziekte. 
 
Dosering gebaseerd op lichaamsgewicht:
 

Milpro hond tabletten 

Gewicht hond 

Dosering 

Milpro kleine honden & puppies 

0,5 – 1 kg 

0,5 tablet 

Milpro kleine honden & puppies 

1 – 5 kg 

1 tablet  

Milpro kleine honden & puppies 

5 - 10 kg 

2 tabletten 

Milpro grote honden 

10 - 25 kg  

1 tablet 

Milpro grote honden 

25 – 50 kg 

2 tabletten 

Milpro grote honden 

50 – 75 kg 

3 tabletten 

Let op: Niet gebruiken bij puppies jonger dan 6 weken of bij honden met een gewicht onder de 0,5 kg. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u het middel bij uw hond toedient.

Milpro hond kopen bij Diermedicatie.nl

Milpro voor uw hond kunt u kopen bij Diermedicatie.nl! Milpro tabletten voor honden worden geleverd in een verpakking van 24 tabletten voor kleine honden en puppies en 4 tabletten voor grote honden. Bij Diermedicatie.nl profiteert u van allerlei voordelen! Er zijn verschillende redenen waarom u Milpro voor uw hond zou moeten kopen bij Diermedicatie.nl. Ten eerste bieden we een breed assortiment aan diergeneesmiddelen en andere diergerelateerde producten van hoge kwaliteit, waaronder Milpro, maar ook Advantix hond en Milbemax hond. Daarnaast staan we bekend om onze uitstekende klantenservice en snelle levering. U kunt erop vertrouwen dat uw bestelling snel en efficiënt wordt verwerkt, zodat uw huisdier de benodigde medicatie zo snel mogelijk kan ontvangen.

Ten slotte is het belangrijk om te benadrukken dat we alleen producten verkopen die zijn goedgekeurd door de Europese Unie en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat u een veilig en effectief product koopt voor de gezondheid van uw hond.


Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk