Milbemax Hond & Pup | Ontwormingstabletten | Diermedicatie.nl - Diermedicatie.nl

Product image slideshow Items

  • Milbemax Milbemax hond | Ontwormingstabletten voor honden en puppies
  • Milbemax Milbemax hond | Ontwormingstabletten voor honden en puppies
  • Milbemax Milbemax hond | Ontwormingstabletten voor honden en puppies

Milbemax hond | Ontwormingstabletten voor honden en puppies

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

 

Milbemax ontwormingstabletten voor honden beschermt tegen long- en hartworminfecties en behandelt zweepwormen, haakwormen, spoelwormen en lintwormen. De werkzame stof in de tabletten zijn Milbemycine Oxime en Praziquantel.

price
€14,00
Incl. btw
Op voorraad
Trusted shops

Specificaties

Registratienummer REG NL 10090 / 10091
Doeldiersoort Hond
Toedieningsvorm Tablet voor oraal gebruik
Werkzame stof Milbemycine Oxime, Praziquantel

Beschrijving

Voor de gezondheid van uw huisdier is het belangrijk om regelmatig gebruik te maken van een ontwormingsmiddel zoals Milbemax hond. Van verschillende wormsoorten kan uw hond behoorlijk ziek worden. Daarnaast kunnen mensen ook besmet raken met wormen.

Waarvoor werkt Milbemax Hond?

Het wordt aangeraden om regelmatig een preventieve ontwormingskuur voor de hond te gebruiken. Ontwormen is niet alleen belangrijk voor uw hond, maar ook voor uw eigen gezondheid. Voor het ontwormen van uw hond kunt u Milbemax gebruiken. Milbemax is beschikbaar voor grote en kleine honden. De ontwormingstabletten bevatten de werkzame stoffen Milbemycine Oxime en Prazaquantel. Deze stoffen werken tegen long- en hartworminfecties en beschermen zo tegen zweepwormen, haakwormen, spoelwormen en lintwormen.

Diverse soorten ontwormingsmiddelen

Milbemax heeft diverse soorten ontwormingsmiddelen voor honden van elk ras, gewicht en voor elke levensfase. Het ontwormingsmiddel is beschikbaar als kauwtablet of klein tablet. De kauwtabletten hebben een aantrekkelijke kipsmaak, waardoor uw hond de tabletten makkelijk accepteert. De kleine tabletten kunnen zowel los als met een beetje voer gegeven worden. De werkzame stoffen in de tabletten zijn Milbemycine Oxime en Praziquantel. Deze stoffen bieden bescherming tegen long- en hartworminfecties en doden spoel-, haak- en lintwormen.

Voordelen van Milbemax hond ontwormingsmiddel:

  • Geschikt voor elk ras, gewicht en elke levensfase;
  • Doodt spoel-, haak- en lintwormen;
  • Ontwormen is zeer gemakkelijk;
  • Tabletten hebben een kipsmaak;
  • Veilig voor mens en andere dieren.

Milbemax Hond Dosering

Milbemax hond wordt geleverd in een verpakking van 2, 4 of 50 tabletten. De tabletten zijn er ook in de vorm van kauwtabletten met een kipsmaak. De minimale aanbevolen dosering voor Milbemax grote hond is 0,5 mg Milbemycine Oxime en 5 mg Praziquantel per kg. De tabletten dienen oraal toegediend worden met of na het voeren.

Dosering gebaseerd op lichaamsgewicht:

 

Milbemax tabletten 

Gewicht hond  

Dosering  

Milbemax kleine hond & pup tabletten  

0,5 tot 1 kg   

0,5 tablet  

Milbemax kleine hond & pup tabletten  

1 tot 5 kg   

1 tablet   

Milbemax kleine hond & pup tabletten  

5 tot 10 kg  

2 tabletten  

Milbemax grote hond tabletten  

5 tot 25 kg  

1 tablet  

Milbemax grote hond tabletten  

25 tot 50 kg   

2 tabletten  

Milbemax grote hond tabletten  

50 tot 76 kg   

3 tabletten  

 Let op: Niet toedienen aan pups jonger dan 2 weken en/of met een gewicht onder de 0,5 kg. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u het middel bij uw hond toedient.

Assortiment Milbemax ontwormingsmiddel

Aan de hand van het lichaamsgewicht van uw hond kunt u kiezen welk product geschikt is voor uw huisdier. Voor grote honden vanaf 5 kg is er Milbemax Grote Hond en voor kleine honden en puppies tot 5 kg is er Milbemax Kleine Hond & Pup. Deze zijn ook verkrijgbaar in de vorm van kauwtabletten; Milbemax Kauwtablet Grote Hond en Milbemax Kauwtablet Kleine Hond.

Milbemax hond koopt u online bij Diermedicatie.nl

Milbemax hond is een vrij verkrijgbaar ontwormingsmiddel. Wij verkopen producten van exact dezelfde fabrikanten als uw plaatselijke dierenarts tegen prijzen die tot wel 40% goedkoper zijn. Al onze producten voldoen aan de veiligheidsvoorschriften en hoogste kwaliteitsnormen. Heeft u een vraag over het toedienen, de werkzaamheid of bijwerkingen van het ontwormingsmiddel? Neem dan gerust contact op wanneer u advies nodig heeft van onze apotheker.

Op zoek naar een ander ontwormingsproduct voor uw hond?

Voor het ontwormen van uw hond hebben wij meerdere ontwormingsmiddelen in ons assortiment, bekijk voor het volledige overzicht van het assortiment de categorie Ontwormen Hond.


Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »