Selgian Hond | 4mg/10mg tabletten | Diermedicatie.nl - Diermedicatie.nl

Product image slideshow Items

  • Selgian | Tabletten voor honden

Selgian | Tabletten voor honden

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 871544200687

 

Dit receptplichtige product is vanwege Europese regelgeving niet online te koop. Wel blijft het, op vertoon van een recept, verkrijgbaar bij onze apotheek. Aarzel niet om voor meer informatie contact met ons op te nemen.

price
€25,48
Incl. btw
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen
Neem contact op met de apotheek (Levertijd: Wel verkrijgbaar bij de apotheek)
Trusted shops

Specificaties

Registratienummer REG NL 8816 / 8817
Doeldiersoort Hond
Toedieningsvorm Tablet voor oraal gebruik
Werkzame stof Selegiline

Beschrijving

Prijsinformatie Selgian Hond:

Dosering Hoeveelheid Prijs
Selgian 4 mg 30 tabl.  € 25,48
Selgian 10 mg 30 tabl. € 47,99
 

Waarvoor werkt Selgian Hond?  

Selgian tabletten voor honden behandelt gedragsstoornissen van emotionele aard bij honden, zoals angst, pathologische veranderingen van het humeur, depressies, asociaal gedrag en fobieën.
 
De werkzame stof in de tabletten is Selegiline. De stof is werkzaam in de neurotransmitters. Neurotransmitters worden ookwel overdrachtsstoffen genoemd en hebben een belangrijke werking in de hersenen. Ze zorgen voor de communicatie tussen zenuwcellen (neuronen). Zo komen de prikkels van zintuigen over het hele lichaam bij de hersenen aan en komen de spieren in beweging zodra er een signaal voor gegeven wordt.
 
Selegiline zorgt ervoor dat de signalen beter worden doorgegeven in de hersenen en de hond zich hierdoor beter voelt en gedraagt. Ook beschermt Selegiline de hersenen tegen schadelijke deeltjes en giftige stoffen. Het wordt aangeraden om gedragstherapie en individuele begeleiding naast de medicatie in te zetten.  
 

Selgian Hond Dosering

Uw dierenarts bepaalt aan de hand van het gewicht en de klachten die uw hond heeft, de dosering en hoe vaak u Selgian moet toedienen.   
 

Selgian Hond Toedienen

Selgian tabletten kunt u het beste in de ochtend oraal toedienen. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u het middel bij uw hond toedient. Selgian wordt geleverd in een verpakking van 3 x 10 tabletten.

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »