Product image slideshow Items

  • Selgian | Tabletten voor honden

Selgian | Tabletten voor honden

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 871544200687

Selgian tabletten voor honden behandelt gedragsstoornissen van emotionele aard bij honden, zoals angst, pathologische veranderingen van het humeur, depressies, asociaal gedrag en fobieën. Selgian is een receptplichtig geneesmiddel.

Prescription
Recept uploaden | Rezept hochladen

Receptplichtig, recept uploaden via de blauwe knop | Rezeptpflichtig, Rezept über den blauen Button hochladen

price
€25,48
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 8816 / 8817
Doeldiersoort Hond
Toedieningsvorm Tablet voor oraal gebruik
Werkzame stof Selegiline

Beschrijving

Waarvoor werkt Selgian?  
Selgian tabletten voor honden behandelt gedragsstoornissen van emotionele aard bij honden, zoals angst, pathologische veranderingen van het humeur, depressies, asociaal gedrag en fobieën.
 
De werkzame stof in de tabletten is Selegiline. De stof is werkzaam in de neurotransmitters. Neurotransmitters worden ookwel overdrachtsstoffen genoemd en hebben een belangrijke werking in de hersenen. Ze zorgen voor de communicatie tussen zenuwcellen (neuronen). Zo komen de prikkels van zintuigen over het hele lichaam bij de hersenen aan en komen de spieren in beweging zodra er een signaal voor gegeven wordt.
 
Selegiline zorgt ervoor dat de signalen beter worden doorgegeven in de hersenen en de hond zich hierdoor beter voelt en gedraagt. Ook beschermt Selegiline de hersenen tegen schadelijke deeltjes en giftige stoffen. Het wordt aangeraden om gedragstherapie en individuele begeleiding naast de medicatie in te zetten.  
 
Hoeveel Selgian is geschikt?  
Uw dierenarts bepaalt aan de hand van het gewicht en de klachten die uw hond heeft, de dosering en hoe vaak u Selgian moet toedienen.   
 
Hoe dien ik Selgian toe? 
Selgian tabletten kunt u het beste in de ochtend oraal toedienen. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u het middel bij uw hond toedient.
 
Waar kan ik Selgian kopen? 
Selgian wordt geleverd in een verpakking van 3 x 10 tabletten. U kunt Selgian kopen bij Diermedicatie.nl met een recept van uw dierenarts. Het recept kunt u uploaden, dan leveren wij de voorgeschreven dosering!
receptplichtig / Selgian / Selgian hond / Selgian hond kopen / Selgian online kopen / Selgian recept

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen