Adaptil Calm Hond | Verdamper met flacon | Diermedicatie.nl - Diermedicatie.nl

Product image slideshow Items

  • Adaptil Adaptil Calm | Verdamper met flacon
  • Adaptil Adaptil Calm | Verdamper met flacon

Adaptil Calm | Verdamper met flacon

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 3411112169313

 

De Adaptil Calm verdamper helpt uw hond beter om te gaan met stressvolle situaties binnenshuis door een veilig en ontspannen gevoel te creëren. De verdamper verspreid feromonen, dit heeft een kalmerend effect op honden van alle leeftijden.

price
€28,30
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)
Trusted shops

Specificaties

Doeldiersoort Hond
Samenstelling Analoog van het honden-rustgevende feromoon (D.A.P.®) 2%, overige bestandsdelen q.s. 100 g.

Beschrijving

Waarbij helpt de Adaptil Calm verdamper? 

Adaptil Calm kan een uitkomst bieden bij stressvolle situaties binnenshuis. Uw hond kan dan angstig of gespannen zijn. Enkele voorbeelden van aan angst of spanning gerelateerd gedrag zijn vernielingen in huis, overmatig blaffen, piepen of janken, verstoppen, ontwijken van mensen en onrustig gedrag. Dit kan een enorme uitdaging zijn voor u als baasje en voor uw hond.
 
Adaptil Calm biedt een oplossing voor uitdagende situaties waarbij u kent denken aan; veranderingen binnen het gezin (een nieuw huisdier of gezinslid), veranderingen in het huis (verbouwen of verhuizen), harde geluiden (vuurwerk of onweer), visite en bij alleen thuisblijven. De Adaptil verdamper helpt uw hond rustig te blijven in situaties die bij hen angst oproepen en voor stress zorgen. 
 

Hoe werkt Adaptil Calm verdamper?  

Het hoofdbestandsdeel van Adaptil Calm verdamper zijn feromonen. Wanneer puppies geboren worden, drinken zij melk bij hun moeder. Bij zoogdieren scheiden alle melkgevende moederdieren zogenaamde geruststellende feromonen (''appeasing pheromones") uit, die ervoor zorgen dat de jongen rustig worden. Feromonen zorgen ervoor dat de pups zich op hun gemak voelen als hun moeder in de buurt is. Uit onderzoek is gebleken dat de geruststellende eigenschappen van feromonen ook op latere leeftijd werken. De namaakferomonen van Adaptil hebben een vergelijkbaar kalmerend effect, maar werken niet versuffend.  
 

Voordelen van Adaptil Calm verdamper voor uw hond: 

  • Creëert continu een geruststellend en veilig gevoel voor de hond; 
  • Geschikt om pups te laten wennen aan hun nieuwe huis; 
  • Geschikt om meerdere honden in huis tegelijk te kalmeren; 
  • Geschikkt om uw hond te laten ontspannen voorafgaand en tijdens de jaarwisseling; 
  • De geur is niet waarneembaar voor mensen; 
  • Klinisch bewezen en aanbevolen door dierenartsen.  
 

Hoe gebruik ik Adaptil Calm verdamper? 

Plaats de Adaptil Calm verdamper in een stopcontact in de ruimte waar uw hond het meest verblijft. Zorg ervoor dat de verdamper aan alle kanten genoeg ruimte heeft om te verdampen. Plug de verdamper daarom ook niet onder planken of achter deuren, gordijnen en meubels. Een vrije ruimte van minimaal 1,20 m boven de verdamper wordt aangeraden.
 
Een flacon is voldoende voor een behandeling van 30 dagen en bestrijkt een gebied van 70m2. Voor het beste resultaat wordt aanbevolen de Adaptil verdamper minstens een maand te gebruiken in combinatie met gedragstraining. De fabrikant adviseert de verdamper na 5 navullingen te vervangen. 
 

Waar kan ik Adaptil Calm verdamper voor mijn hond kopen? 

De Adaptil Calm verdamper wordt geleverd met een flacon van 48 ml. Wij verkopen de flacon van 48 ml ook los als navulling. Bestel de Adaptil Calm verdamper voordelig en snel bij Diermedicatie.nl! 

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »