Product image slideshow Items

  • Clomicalm  | Tabletten voor honden

Clomicalm | Tabletten voor honden

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 3597133097740

Wanneer uw hond last heeft van angstgevoelens, zoals verlatings- of vuurwerkangst, kan uw dierenarts Clomicalm voorschrijven. In combinatie met gedragstherapie kan uw hond minder stress te ervaren. 

Prescription
Recept uploaden | Rezept hochladen

Receptplichtig, recept uploaden via de blauwe knop | Rezeptpflichtig, Rezept über den blauen Button hochladen

price
€24,95
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 9785 / 9786 / 9787
Doeldiersoort Hond
Toedieningsvorm Tablet voor oraal gebruik
Werkzame stof Clomipramine

Beschrijving

Wat is Clomicalm Hond? 

Wanneer uw hond last heeft van angstgevoelens, zoals verlatings- , vuurwerk- of scheidingsangst, kan uw dierenarts Clomicalm voorschrijven. Uw hond maakt dan bijvoorbeeld spullen kapot, blaft veel, eet en drinkt minder, plast en poept in huis, gaat braken of krijgt diarree. Clomicalm in combinatie met gedragstherapie kan uw hond helpen om deze angsten te verminderen en minder stress te ervaren. 
 

Hoe werkt Clomicalm Hond? 

Clomicalm bevat de werkzame stof Clomipramine. Clomipramine werkt in op de neurotransmitters. Neurotransmitters zijn stoffen in de hersenen van de hond, die chemische signalen van de ene zenuwcel naar de andere zenuwcel overbrengen. Het zorgt ervoor, dat de boodschappen uit de hersenen van uw hond beter worden doorgegeven.
 
Wanneer er weinig van deze neurotransmitters in het centrale zenuwstelsel aanwezig zijn, kunnen klachten als depressie, angst of agressie ontstaan. Clomipramine zorgt ervoor dat gedragsproblemen bij honden met verlatings-, scheidings- of vuurwerkangst verlicht worden. Dit dient twee keer per dag toegediend te worden, met of zonder voer. Volg voor de exacte dosering en periode van gebruik, het door uw dierenarts verstrekte recept. 
 

Clomicalm Hond Dosering

Uw dierenarts bepaalt aan de hand van het gewicht en de klachten die uw hond heeft, de dosering en hoe vaak u Clomicalm tabletten mag toedienen.   
 
Clomicalm is er in de volgende varianten: 
 
• Clomicalm 5 mg tabletten voor honden 
• Clomicalm 20 mg tabletten voor honden 
• Clomicalm 80 mg tabletten voor honden  
 

Clomicalm Hond Toedienen

Clomicalm tabletten kunnen dagelijks worden toegediend, met of zonder voer. In de bijsluiter die bij dit product wordt geleverd, staat een duidelijke instructie. Lees deze goed door voordat u het product gebruikt.  
 

Waar kan ik Clomicalm Hond kopen? 

Clomicalm Hond wordt geleverd in een verpakking van 30 tabletten. U kunt Clomicalm tabletten kopen op Diermedicatie.nl met een recept van uw dierenarts. Het recept kunt u uploaden bij het plaatsen van uw bestelling, dan leveren wij de voorgeschreven dosering bij u thuis!
Clomicalm / hartfalen hond / receptplichtig

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk