Product image slideshow Items

  • NexGard | Kauwtabletten voor honden

NexGard | Kauwtabletten voor honden

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

NexGard kauwtabletten voor honden beschermt tegen vlooien en teken. Na het innemen van het tablet is uw hond 5 weken tegen vlooien beschermt en 4 weken tegen teken. NexGard is alleen verkrijgbaar met een recept van uw dierenarts.

Prescription
Recept uploaden | Rezept hochladen

Receptplichtig, recept uploaden via de blauwe knop | Rezeptpflichtig, Rezept über den blauen Button hochladen

price
€26,55
Incl. btw
Op voorraad

Specificaties

Registratienummer REG NL 112859 / 112860 / 112861 / 112862
Doeldiersoort Hond
Toedieningsvorm Kauwtablet
Werkzame stof Afoxolaner

Beschrijving

Hoe werkt NexGard Hond?  

De werkzame stof in NexGard tabletten is Afoxolander. De stof Afoxolaner doodt vlooien vóór eiproductie en voorkomt daardoor besmetting van het huishouden. Na het innemen van het tablet wordt deze stof opgenomen in het bloed van uw hond. Wanneer teken en vlooien zich hechten aan de hond, worden zij blootgesteld aan deze stof en heeft dat een dodende werking.
 
Binnen 8 uur (vlooien) tot 48 uur (teken) begint de stof te werken. Dit houdt voor vlooien 5 weken aan en voor teken 4 weken.  Doordat het wordt opgenomen in het bloed van uw hond, kunt u uw hond nog steeds knuffelen en wordt de werking niet minder als uw hond wilt zwemmen of gewassen wordt.
  

NexGard Hond Dosering  

NexGard is verkrijgbaar in verschillende sterktes. De dierenarts bepaalt de optimale dosering gebaseerd op het gewicht van uw hond.  
 
Dosering NexGard voor uw hond:  

Gewicht hond 

Dosering NexGard 

2 – 4 kg 

1 tablet van 11,3 mg 

4 – 10 kg 

1 tablet van 28,3 mg 

10 – 25 kg 

1 tablet van 68 mg  

25 – 50 kg  

1 tablet van 136 mg 

 
 

NexGard Hond toedienen

NexGard is voor oraal gebruik. De tabletten zijn kauwbaar en hebben voor de meeste honden een aantrekkelijke smaak. Mocht uw hond de tabletten niet meteen accepteren, dan kun je de tabletten aan de voeding van uw hond toevoegen. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter
 

Waar kan ik NexGard Hond bestellen? 

NexGard wordt geleverd in een verpakking van 3 of 6 tabletten. U kunt NexGard bestellen bij Diermedicatie.nl met een recept van uw dierenarts. Upload het recept bij het plaatsen van uw bestelling, dan leveren wij de voorgeschreven dosering bij u thuis!
NexGard / ontvlooien hond / receptplichtig

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk