Credelio Kat | Kauwtabletten tegen teken/vlooien | Diermedicatie.nl - Diermedicatie.nl

Product image slideshow Items

  • Credelio | Kauwtabletten voor katten tegen teken/vlooien

Credelio | Kauwtabletten voor katten tegen teken/vlooien

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

 

Dit receptplichtige product is vanwege Europese regelgeving niet online te koop. Wel blijft het, op vertoon van een recept, verkrijgbaar bij onze apotheek. Aarzel niet om voor meer informatie contact met ons op te nemen.

price
€47,46
Incl. btw
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen
Neem contact op met de apotheek (Levertijd: Wel verkrijgbaar bij de apotheek)
Trusted shops

Specificaties

Registratienummer REG NL 121316 / 121317
Doeldiersoort Kat
Toedieningsvorm Kauwtablet
Werkzame stof Lotilaner

Beschrijving

Prijsindicatie Credelio Kat

Sterkte Hoeveelheid Prijs
12mg (0,5–2,0 kg) 3 tabl. € 22,89
48mg (>2,0–8,0 kg)  6 tabl. € 47,46

Waar kan ik Credelio Kat kopen?

Bepaalde categorieën receptplichtige diergeneesmiddelen mogen wettelijk niet direct via een website verkocht worden. U kunt het middel wel bij onze apotheek kopen. De apotheek levert het middel dan, na controle van de juistheid van het recept, aan u af. Stuur een mail naar [email protected] om meer informatie over de bestelprocedure te krijgen.

Dit product is verkrijgbaar in twee verschillende sterktes, selecteer de door u gewenste sterkte en hoeveelheid om de juiste prijs te bekijken.  

Is er een receptvrij alternatief voor Credelio Kat?

Ja, er is een alternatief voor Credelio Kat dat u zonder recept kunt kopen: Adtab. Het heeft dezelfde werkzame stof.

Waarbij helpt Credelio Kat? 

Vlooien en teken komen vaak voor bij katten. Het is belangrijk dat u uw katten regelmatig controleert op vlooien en teken. Deze uitwendige parasieten bevinden zich in de vacht en op de huid van uw kat. Veel voorkomende klachten zijn jeuk, irritaties en ontstekingen.
 
Vlooien komen het hele jaar door en nestelen zich in de vacht van uw kat. Ze kunnen zich enorm snel vermenigvuldigen en zo wel honderden eitjes in de vacht leggen. Teken zijn actief wanneer het warmer is dan 7 graden. Dit zijn kleine parasieten die zich voeden aan mens en dier en kunnen ziekteverwekkers, zoals de ziekte van Lyme, overdragen. Daarom is het belangrijk dat u uw kat controleert op teken als deze buiten is geweest. 
 

Hoe werkt Credelio Kat?  

Credelio is een diergeneesmiddel met een onmiddellijke en aanhoudende dodende werking gedurende 1 maand voor vlooien (Ctenocephalides felis en C. canis) en teken (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus, I. hexagonus en Dermacentor reticulatus). Vlooien en teken moeten aanhechten aan de gastheer en beginnen met voeden om blootgesteld te worden aan het werkzame bestanddeel Lotilaner. Zodra zij deze stof binnenkrijgen, heeft dat een dodelijke werking. Het diergeneesmiddel kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen vlooienallergiedermatitis (VAD). 
 

Credelio Kat Dosering  

Uw dierenarts bepaalt aan de hand van het gewicht van uw kat welke sterkte Credelio kauwtabletten het meest geschikt is. Credelio kauwtabletten voor katten zijn er in twee varianten: 
 
  • Credelio 12 mg kauwtabletten voor katten (0,5–2,0 kg)  
  • Credelio 48 mg kauwtabletten voor katten (>2,0–8,0 kg) 
 

Credelio Kat Toedienen 

Credelio is een smakelijke aromatische kauwtablet. Dien de tabletten toe met voedsel of binnen 30 minuten na het voeren. Voor optimale controle over teken- en vlooieninfestaties dient het diergeneesmiddel maandelijks toegediend te worden gedurende het vlooien- en/of tekenseizoen op basis van lokale epidemiologische omstandigheden. Lees voor gebruik de bijsluiter. Credelio wordt geleverd in een verpakking van 3 of 6 kauwtabletten.
 

Credelio Kat, online bestellen zonder recept

Wanneer u niet de mogelijkheid heeft om Credelio Kat op te halen bij onze apotheek, bijvoorbeeld omdat u geen recept heeft, kunt u ook online AdTab Kat bij ons bestellen. AdTab bevat dezelfde werkzame stoffen en hulpstoffen in dezelfde hoeveelheid en kwaliteit. AdTab is echter alleen geregistreerd voor minder indicaties. AdTab is net als Credelio een kauwtablet., die u aan uw kat kunt geven. U kunt hier AdTab kat kopen!

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »