Product image slideshow Items

  • Caninsulin VetPen Starterskit
  • Caninsulin VetPen Starterskit

Caninsulin VetPen Starterskit

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 8713184115829

 

Met de VetPen insulinepen voor honden en katten kunt u de dagelijkse dosis insuline toedienen. Door middel van een simpele doseerknop is het gemakkelijk om nauwkeurig te doseren. De VetPen insulinepen is verkrijgbaar in twee varianten; 0.5-8 IU of 1-16 IU

price
€52,99

* Stukprijs: €0,00 / Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)
Trusted shops

Specificaties

Leverancier MSD Animal Health
Doeldiersoort Hond en Kat

Beschrijving

Waarvoor werkt de VetPen insulinepen?  

De VetPen insulinepen wordt in combinatie met insulinepatronen gebruikt. Deze patronen bevatten insuline. Insuline worden voorgeschreven bij katten en honden met diabetes mellitus (suikerziekte). Diabetes mellitus leidt tot een hoger dan normale hoeveelheid glucose, of suiker, in het bloed van uw hond of kat. Deze aandoening treedt op wanneer het lichaam te weinig of geen insuline aanmaakt. De belangrijkste symptomen zijn; veel drinken, veel urineren, constante honger, vermoeidheid en gewichtsverlies. De definitieve diagnose voor diabetes mellitus wordt door de dierenarts gesteld na controle van de bloedglucose.  
 

Hoe werkt de VetPen insulinepen? 

Met de VetPen insulinepen en insulinepatronen voor honden en katten kunt u de dagelijkse dosis insuline toedienen. Door middel van een simpele doseerknop is het gemakkelijk om nauwkeurig te doseren. De VetPen insulinepen is verkrijgbaar in twee varianten de 0.5-8 IU en de 1-16 IU. 
 

Waar kan ik VetPen Starterskit kopen? 

U kunt de VetPen Starterkit zonder recept van uw dierenarts kopen bij Diermedicatie.nl. De VetPen Starterskit bevat de Caninsulin Vetpen insulinepen (de 0.5-8 IU of de 1-16 IU), een handige reisetui en 28 naalden.
 

Let op: de starterkit bevat geen insuline, u kunt de insulinepatronen bij diermedicatie.nl bestellen met een recept van uw dierenarts. 


Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk