Product image slideshow Items

  • Caninsulin VetPen Insulinepatroon

Caninsulin VetPen Insulinepatroon

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 8713184112743

Caninsulin VetPen insulinepatroon wordt gebruikt bij honden en katten met diabetes mellitus (suikerziekte). Het insulinepatroon wordt gebruikt in combinatie met de VetPen insulinepen, deze dient u apart te bestellen.

Prescription
Recept uploaden | Rezept hochladen

Receptplichtig, recept uploaden via de blauwe knop | Rezeptpflichtig, Rezept über den blauen Button hochladen

price
€110,31
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 8094
Doeldiersoort Hond en Kat
Toedieningsvorm Suspensie voor injectie
Werkzame stof Insuline

Beschrijving

Waarvoor werkt het VetPen insulinepatroon?  

Het Vetpen insulinepatroon bevat insuline. Insuline worden voorgeschreven bij katten en honden met diabetes mellitus (suikerziekte). Diabetes mellitus leidt tot een hoger dan normale hoeveelheid glucose, of suiker, in het bloed van uw hond of kat. Deze aandoening treedt op wanneer het lichaam te weinig of geen insuline aanmaakt. De belangrijkste symptomen zijn; veel drinken, veel urineren, constante honger, vermoeidheid en gewichtsverlies. De definitieve diagnose voor diabetes mellitus wordt door de dierenarts gesteld na controle van de bloedglucose.  
 

VetPen insulinepatroon Dosering 

Uw dierenarts bepaalt aan de hand van het gewicht en de klachten die uw hond/kat heeft, de dosering die u eenmaal of tweemaal daags moet toedienen.  
 

VetPen insulinepatroon Toedienen

Het insulinepatroon is gemakkelijk bij uw hond/kat te injecteren in combinatie met de VetPen insulinepen. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u het middel bij uw hond/kat injecteert.  
 

Waar kan ik VetPen insulinepatronen kopen? 

VetPen insulinepatronen worden geleverd in een verpakking van 10 x 2,7ml patronen. U kunt VetPen insulinepatronen kopen bij Diermedicatie.nl indien u een recept hebt van uw dierenarts. Het recept kunt u uploaden, dan leveren wij de voorgeschreven dosering. 
 

Let op: De insulinepatronen dienen rechtop te worden bewaard, beschermd tegen licht, en wordt over het algemeen bewaard in een koelkast (tussen 2°C en 8°C of 35°F en 46°F), met name voorafgaand aan het eerste gebruik van een patroon. 

Caninsulin / diabetes hond / diabetes kat / receptplichtig / VetPen

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk