Product image slideshow Items

  • Caninsulin VetPen Insulinenaalden

Caninsulin VetPen Insulinenaalden

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

Caninsulin VetPen insulinenaalden zijn te gebruiken in combinatie met de Caninsulin VetPen voor honden en katten. De naalden zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Een verpakking bevat 100 naalden van 12 mm. Dit product is vrij verkrijgbaar.

price
€33,00
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Leverancier MSD Animal Health
Doeldiersoort Hond en Kat

Beschrijving

Caninsulin VetPen insulinenaalden  
Caninsulin VetPen insulinenaalden zijn te gebruiken in combinatie met de Caninsulin VetPen voor honden en katten. De naalden zijn bedoeld voor eenmalig gebruik - voor elke injectie moet een nieuwe naald worden gebruikt, die met de naaldverwijderaar moet worden verwijderd en na gebruik op veilige en passende wijze moet worden weggegooid. Hergebruik van een naald kan leiden tot verstopping of stompheid van de naald, onnauwkeurige dosering en/of verontreiniging van de insuline. Een verpakking bevat 100 naalden van 12 mm. 
 
Hoe werkt de VetPen insulinepen? 
Met de VetPen insulinepen en insulinepatronen voor honden en katten kunt u de dagelijkse dosis insuline toedienen. Door middel van een simpele doseerknop is het gemakkelijk om nauwkeurig te doseren. De VetPen insulinepen is verkrijgbaar in twee varianten de 0.5-8 IU en de 1-16 IU. Voor beide varianten worden dezelfde naalden gebruikt. 
 
• Caninsulin VetPen Starterkit (0.5-8 IU of 1-16 IU) 
• Caninsulin VetPen insulinepatroon 10 x 2,7ml  
Caninsulin / diabetes hond / diabetes kat / VetPen

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk