Feliway Classic Kat | Startset + navulling 48ml | Diermedicatie.nl - Diermedicatie.nl

Product image slideshow Items

  • Feliway Classic Startset | Beïnvloedt  ongewenst kattengedrag
  • Feliway Classic Startset | Beïnvloedt  ongewenst kattengedrag

Feliway Classic Startset | Beïnvloedt ongewenst kattengedrag

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 3411112169535

 

De Feliway Classic verdamper geeft katten een veilig en vertrouw gevoel door gebruik te maken van feromonen. Het biedt ondersteuning bij ongewenst gedrag zoals sproeien, krabben en verstoppen.

price
€28,80
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)
Trusted shops

Specificaties

Doeldiersoort Kat
Samenstelling Analoog van de F3 fractie van de gezichtsferomonen van de kat (2%), excipients (q.s. 100 g).

Beschrijving

Waarbij helpt Feliway Classic Kat?  

De Feliway Classic verdamper verspreidt rustgevende feromonen. Deze feromonen verspreiden katten van nature ook zelf. Door de unieke eigenschappen van de Feliway namaak-feromonen, helpt het bij het creëren van een veilige omgeving voor uw kat. Het gevolg is dat ongewenst gedrag, vaak gerelateerd aan spanning en angst, afneemt. Daarnaast kan Feliway Classic ondersteunen bij andere stressvolle situaties zoals een bezoek aan de dierenarts, de jaarwisseling, het wennen aan een nieuw huis of de introductie van een nieuw gezinslid of huisdier.  
 

Hoe werkt Feliway Classic Kat?  

Katten verspreiden feromonen door met hun lichaam langs voorwerpen te wrijven. Dit gedrag heeft een functie: het markeren van een territorium om het zo veilig en vertrouwd te maken. Wanneer een kat zich niet lekker of gespannen voelt, kan hij stoppen met het verspreiden van feromonen. Het gevolg is dat de kat zich niet meer prettig en vertrouwd voelt, wat kan leiden tot ongewenst gedrag. De Feliway Classic verdamper ondersteunt door de constante verspreiding van feromonen voor een doorlopend effect en vertrouwde en veilige omgeving voor uw kat. 
 

Voordelen Feliway Classic voor uw kat: 

  • Draagt bij aan een veilige en vertrouwde omgeving voor uw kat; 
  • Voorkomt of verminderd ongewenst gedrag zoals sproeien en krabben; 
  • Klinisch bewezen en aanbevolen door dierenartsen; 
  • Geschikt voor gebruik binnenshuis in ruimtes met een oppervlakte van 70 m²; 
  • De navulflacon van 48 ml is ongeveer 1 maand werkzaam; 
  • Heel gemakkelijk in gebruik: inpluggen en klaar! 
 

Hoe gebruik ik Feliway Classic bij mijn kat? 

Schroef de flacon op de verdamper en plug deze in het stopcontact. Laat de verdamper continu ingeschakeld. Na de eerste 24 uur zal de verdamper optimaal werken. De verdamper bestrijkt een gebied van 70m2. Zorg ervoor dat de verdamper aan alle kanten genoeg ruimte heeft om te verdampen. Plug de verdamper daarom ook niet onder planken of achter deuren, gordijnen of meubels. Een vrije ruimte van minimaal 1,20 m boven de verdamper wordt aangeraden door de fabrikant. Zorg voor continu comfort voor uw kat door elke maand de Feliway Classic navulling te gebruiken. Maandelijks dient de verdamper gecontroleerd te worden en om de zes maanden te worden vervangen om een optimaal effect te garanderen.  
 

Waar kan ik Feliway Classic voor mijn kat kopen? 

De Feliway Classic Startset bestaat uit een verdamper en een flacon van 48 ml. De navulling is verkrijgbaar per 1, 2 of 3 stuks. Ook in ons assortiment: Feliway Friends en Feliway Optimum. Bestel voordelig en snel bij Diermedicatie.nl!

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »