Feliway Optimum | Startset + navulling | Bestel bij Diermedicatie.nl! - Diermedicatie.nl

Product image slideshow Items

 • Feliway Optimum | Kalmeert katten beter dan ooit!
 • Feliway Optimum | Kalmeert katten beter dan ooit!

Feliway Optimum | Kalmeert katten beter dan ooit!

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 3411113030476

 

De Feliway Optimum verdamper bevat een nieuw feromonen complex om katten te helpen kalmeren. Het geeft katten een veilig en vertrouwd gevoel in huis en zorgt voor harmonie tussen meerdere katten in hetzelfde huishouden.

price
€30,05
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)
Trusted shops

Specificaties

Doeldiersoort Kat
Samenstelling Complex van analogen van feromonen vd kat 2%, Isoparaffinische koolwaterstof qs 48ml

Beschrijving

Waarvoor werkt Feliway Optimum?  

De meeste katten houden niet van veranderingen. Zowel kleine veranderingen, denk aan het veranderen van het merk kattenbakvulling of het verplaatsen van de voerbak, als grote veranderingen zoals verhuizen of de komst van een nieuw huisdier of gezinslid, kunnen bij de kat stress veroorzaken. Het gevolg hiervan kan ongewenst kattengedrag zijn, zoals sproeien, krabben, verstoppen (angst) en vechten met andere katten in huis. Deze tekenen van stress zijn makkelijk op te merken. Echter zijn sommige signalen die katten afgeven voor ons minder duidelijk. Denk aan minder actief zijn, een veranderende eetlust of over-verzorgen van de vacht.  
 
Hoe werkt Feliway Optimum?  
Het hoofdbestandsdeel van de Feliway Optimum verdamper is het nieuw ontdekte Feromonen Complex. Feromen zijn signaalstofjes die een bepaalde boodschap overbrengen tussen dieren van dezelfde soort. De stofjes komen via de neus binnen en gaan via een speciaal orgaan direct naar dat deel van de hersen waar de instincten en reflexen worden geactiveerd. Dit is een krachtig mechanisme dat direct voor gedragsverandering zorgt. Het Feliway-onderzoeksteam heeft enkele van de belangrijkste boodschappen ontdekt die door katten worden gebruikt, waaronder: 
 
 • Boodschap voor Geluk: Katten laten deze boodschap achter in hun omgeving wanneer zij zich op hun gemak en gelukkig voelen. Dit doen ze door middel van kopjesferomonen. 
 • Boodschap voor Harmonie: Een moederpoes produceert deze boodschap voor haar kittens om een band te creëren. Dit feromoon wordt het Cat Appeasing Pheromone, of kortwel het moederferomoon genoemd.  
 
De ontdekking van het nieuwe en unieke feromooncomplex bij katten, zorgt ervoor dat we vanaf nu, met behulp van Feliway Optimum, katten beter kunnen helpen kalmeren doordat we onze katten in hun eigen taal kunnen geruststellen.  
 

Voordelen Feliway Optimum voor uw kat: 

 • Helpt de meest voorkomende signalen van spanning te verminderen bij katten; 
 • Ondersteunt de kat om zich veilig en vertrouwd te voelen; 
 • In te zetten bij ongewenst krabben, sproeien, spanning, angst (verstoppen), conflicten tussen katten, overmatige vachtverzorging en verminderde eetlust; 
 • Klinisch bewezen en aanbevolen door dierenartsen; 
 • Geschikt voor ruimtes met een oppervlakte van 70 m²; 
 • De flacon van 48 ml is ongeveer 1 maand werkzaam; 
 • Heel gemakkelijk in gebruik: inpluggen en klaar! 
 

Hoe gebruik ik Feliway Optimum? 

Schroef de flacon op de verdamper en plug deze in het stopcontact in de ruimte waar de kat het meeste tijd doorbrengt. Voor maximale geruststelling laat u de verdamper dag en nacht ingeplugd.  Na de eerste 24 uur zal de verdamper optimaal werken. De verdamper bestrijkt een gebied van 70m2. Zorg ervoor dat de verdamper aan alle kanten genoeg ruimte heeft om te verdampen. Plug de verdamper daarom ook niet onder planken of achter deuren, gordijnen of meubels. Een vrije ruimte van minimaal 1,20 m boven de verdamper wordt aangeraden door de fabrikant. Zorg voor continu harmonie tussen uw katten door elke maand de Feliway Optimum navulling te gebruiken. Maandelijks dient de verdamper gecontroleerd te worden en om de zes maanden te worden vervangen om een optimaal effect te garanderen.  
 

Waar kan ik Feliway Optimum kopen? 

De Feliway Optimum bestaat uit een verdamper en een flacon van 48 ml. De navulling is verkrijgbaar per 1, 2 of 3 stuks. Ook in ons assortiment: Feliway Classic en Feliway Friends. Bestel voordelig en snel bij Diermedicatie.nl!

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »