Product image slideshow Items

  • Bravecto | Tabletten voor honden

Bravecto | Tabletten voor honden

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 8713184131119

Bravecto voor een langdurige bescherming tegen vlooien, teken en mijten. Bravecto is receptplichtig. Upload uw recept van uw dierenarts en wij leveren het bij u thuis. U kunt kiezen voor een verpakking met 1 of 2 tabletten.

Prescription
Recept uploaden | Rezept hochladen

Receptplichtig, recept uploaden via de blauwe knop | Rezeptpflichtig, Rezept über den blauen Button hochladen

price
€23,99
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 113015 / 113016 / 113017 / 113018 / 113019
Doeldiersoort Hond
Toedieningsvorm Kauwtablet
Werkzame stof Fluralaner

Beschrijving

Hoe werkt Bravecto Hond?

De werkzame stof van Bravecto is Fluralander en deze stof heeft als voordeel dat het een lange werkingsduur heeft van 12 weken. De werkzame stof wordt opgenomen in het bloed van uw hond en heeft een dodende werking op vlooien, teken en mijten. Doordat het wordt opgenomen in het bloed, kunt u uw hond onbeperkt knuffelen en is het ook geen probleem als uw hond wilt zwemmen of gewassen wordt. Het nadeel van dit middel is dat de vlo of teek eerst de hond moet bijten om bij de werkzame stof te komen. Bravecto is daarom minder/niet geschikt voor honden met een vlooienallergie. 
 

Hoe snel werkt Bravecto Hond? 

Binnen 12 uur na toediening zijn alle teken gedood en na 8 uur alle vlooien. Het kan gegeven worden aan lacterende en drachtige dieren. Voor honden zijn het tabletten met een aantrekkelijke leversmaak. De kauwtabletten kunnen vlak voor, tijdens en vlak na de maaltijd gegeven worden. De tabletten mogen niet gebroken of verdeeld worden. 
 

Bravecto Hond Dosering

Bravecto is verkrijgbaar in verschillende doseringen. De dierarts bepaalt de optimale dosering aan de hand van het gewicht van uw hond.  
 
Dosering Bravecto voor uw hond: 
 

Gewicht hond 

Dosering 

2 – 4,5 kg   

1 tablet Bravecto 112,5 mg 

4,5 – 10 kg    

1 tablet Bravecto 250 mg 

10 – 20 kg 

1 tablet Bravecto 500 mg 

20 – 40 kg     

1 tablet Bravecto 1000 mg 

40 – 56 kg   

1 tablet Bravecto 1400 mg 

 
Let op: Honden zwaarder dan 56kg krijgen een combinatie van twee tabletten die het beste bij de hond past. Het middel is niet geschikt voor pups jonger dan 8 weken en honden lichter dan 2 kilo. Lees voor gebruik de bijsluiter.
 

Waar kan ik Bravecto Hond kopen?

Bravecto wordt geleverd in een verpakking van 1 of 2 tabletten en is verkrijgbaar in alle sterktes. U kunt Bravecto bestellen bij Diermedicatie.nl met een recept van uw dierenarts. Upload het recept bij het plaatsen van uw bestelling, dan leveren wij de voorgeschreven dosering bij u thuis!
Bravecto / ontvlooien hond / receptplichtig

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk