Advantage - Diermedicatie.nl

Advantage

2 producten

Advantage  

Voor de preventie en de behandeling van vlooien bij katten en honden gebruikt u Advantage. Een éénmalige behandeling beschermt uw huisdier tegen (verdere) vlooienbesmetting gedurende vier weken. Vergis u niet in hoe snel een vlooienplaag kan ontstaan en zich verspreidt in uw huis. Preventief behandelen is daarom altijd aan te raden! Advantage is een snelwerkend middel dat eenvoudig aan te brengen is bij uw hond of kat. Wij hebben een ruim assortiment voor hond en kat van dit merk op voorraad!

  • Preventie en behandeling van vlooien
  • Doodt vlooien snel 
  • Gemakkelijke toediening (spot-on)
  • Beschermt gedurende vier weken tegen vlooien

Het uitkomen van vlooien in de omgeving gevolgd door herbesmetting van de kat of de hond kan tot tenminste 6 weken na het begin van de behandeling aanhouden. Om ook deze vlooien te grijpen kunnen herhaalde behandelingen nodig zijn, afhankelijk van de vlo-druk in de omgeving van het dier. Het is ook raadzaam bij een vlooienbesmetting de omgeving te behandelen met omgevinsspray.

Zoekt u een ander middel tegen vlooien? 

Bent u opzoek naar een ander product om uw kat te beschermen tegen vlooien, bekijk dan het volledige assortiment bij de categorie Vlooien en Teken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »