Caninsulin | Suspensie voor injectie | Diermedicatie.nl - Diermedicatie.nl

Product image slideshow Items

  • Caninsulin | Suspensie voor honden en katten met diabetes

Caninsulin | Suspensie voor honden en katten met diabetes

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

 

Dit receptplichtige product is vanwege Europese regelgeving niet online te koop. Wel blijft het, op vertoon van een recept, verkrijgbaar bij onze apotheek. Klik op de groene button voor meer informatie.

price
€28,94
Incl. btw
KLIK HIER VOOR INFORMATIE Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen
Neem contact op met de apotheek (Levertijd: Wel verkrijgbaar bij de apotheek)
Trusted shops

Specificaties

Registratienummer REG NL 8094
Doeldiersoort Hond en Kat
Toedieningsvorm Suspensie voor injectie
Werkzame stof Insuline (varken)

Beschrijving

Prijsinformatie Caninsulin: 

Dosering Hoeveelheid Prijs
10ml (40 IE/ml) 1 injectieflacon  € 28,94

 

Hoe werkt Caninsulin?  

De werkzame stof in de suspensie van Caninsulin is insuline. Insuline verlaagt de bloed glucoseconcentratie door het faciliteren van de opname van glucose door cellen en activeert intracellulaire enzymen die betrokken zijn bij het gebruik en opslag van glucose, aminozuren en vetzuren. Insuline remt bovendien katabole processen zoals proteolyse, gluconeogenese en lipolyse. 
 

Caninsulin Dosering

Uw dierenarts bepaalt aan de hand van het gewicht en de klachten die uw hond/kat heeft, de dosering en hoe vaak u Caninsulin moet toedienen.  
 
Voor sommige diabetische honden is toediening eenmaal per dag voldoende om de bloed glucoseconcentratie te verlagen. Echter, de werkzaamheidsduur kan variëren, waardoor het voor de meeste honden noodzakelijk kan zijn kan zijn om tweemaal daags insuline toe te dienen. 
Voor diabetische katten is tweemaal daagse toediening van Caninsulin noodzakelijk. De dosis hangt af van de mate van deficiëntie van de insulineproductie van het dier en is daarmee per geval anders. 
 

Caninsulin Toedienen

Caninsulin is een suspensie voor injectie. Neem dagelijks een andere injectieplaats. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u het middel bij uw hond/kat injecteert. Caninsulin wordt geleverd in een verpakking van injectieflacon van 10ml.
 

Let op: de insulinepatronen dienen rechtop te worden bewaard, beschermd tegen licht, en wordt over het algemeen bewaard in een koelkast (tussen 2°C en 8°C of 35°F en 46°F), met name voorafgaand aan het eerste gebruik van een injectieflacon.


Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk

X
Dit product is leverbaar via de apotheek.
Vul uw mailadres in voor een e-mail met uitleg.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »