Milbemax - Diermedicatie.nl

Milbemax

3 producten

Voor de gezondheid van uw huisdier is het belangrijk om regelmatig gebruik te maken van een ontwormingsmiddel zoals Milbemax. Van verschillende wormsoorten kan uw hond of kat behoorlijk ziek worden. Daarnaast kunnen mensen ook besmet raken met wormen.
  
Milbemax heeft diverse soorten ontwormingsmiddelen voor honden van elk ras, gewicht en voor elke levensfase. Het ontwormingsmiddel is beschikbaar als kauwtablet of klein tablet. De kauwtabletten hebben een aantrekkelijke kipsmaak, waardoor uw hond de tabletten makkelijk accepteert. De kleine tabletten kunnen zowel los als met een beetje voer gegeven worden. De werkzame stoffen in de tabletten zijn Milbemycine Oxime en Praziquantel. Deze stoffen bieden bescherming tegen long- en hartworminfecties en doden spoel- , haak- en lintwormen.
 

Voordelen van Milbemax ontwormingsmiddel:

  • Geschikt voor elk ras, gewicht en elke levensfase;  
  • Beschermt tegen long- en hartworminfecties; 
  • Doodt spoel-, haak- en lintwormen; 
  • Ontwormen is zeer gemakkelijk;  
  • Tabletten hebben een kipsmaak;
  • Veilig voor mens en andere dieren.  

Assortiment Milbemax

Aan de hand van het lichaamsgewicht van uw hond kunt u kiezen welk product geschikt is voor uw huisdier. Voor grote honden vanaf 5 kg is er Milbemax Grote Hond en voor kleine honden en puppies tot 5 kg is er Milbemax Kleine Hond & Pup. Deze zijn ook verkrijgbaar in de vorm van kauwtabletten; Milbemax Kauwtablet Grote Hond en Milbemax Kauwtablet Kleine Hond.
 

Milbemax koop je online bij Diermedicatie.nl!

Milbemax is een vrij verkrijgbaar ontwormingsmiddel. Wij verkopen producten van exact dezelfde fabrikanten als uw plaatselijke dierenarts tegen prijzen die tot wel 40% goedkoper zijn. Al onze producten voldoen aan de veiligheidsvoorschriften en hoogste kwaliteitsnormen. Heeft u een vraag over het toedienen, de werkzaamheid of bijwerkingen van het ontwormingsmiddel? Neem dan gerust contact op wanneer u advies nodig heeft van onze apotheker. 

Op zoek naar een ander ontwormingsproduct?

Voor het ontwormen van uw hond hebben wij meerdere ontwormingsmiddelen in ons assortiment, bekijk voor het volledige overzicht van het assortiment de categorie Ontwormen Hond.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »