Milbemax

3 producten

Milbemax ontwormingsmiddel 

Voor de gezondheid van uw huisdier is het belangrijk om regelmatig gebruik te maken van een ontwormingsmiddel. Van verschillende wormsoorten kan uw hond of kat behoorlijk ziek worden. Daarnaast zijn wormen overdraagbaar aan mensen.  

Milbemax heeft diverse soorten ontwormingsmiddelen voor katten en honden van elk ras, gewicht en voor elke levensfase. Het ontwormingsmiddel is beschikbaar als kauwtablet of klein tablet. De kauwtabletten hebben een aantrekkelijke kipsmaak, waardoor uw hond/kat de tabletten makkelijk accepteert. De kleine tabletten kunnen zowel los als met een beetje voer gegeven worden. De werkzame stoffen in de tabletten zijn Milbemycine Oxime en Praziquantel. Deze stoffen bieden bescherming tegen long- en hartworminfecties en doden spoel- , haak- en lintwormen. Bestel nu eenvoudig en goedkoop bij diermedicatie.nl 

 

Voordelen van Milbemax ontwormingsmiddel: 

  • Geschikt voor honden en katten;  
  • Geschikt voor elk ras, gewicht en elke levensfase;  
  • Beschermt tegen long- en hartworminfecties; 
  • Doodt spoel-, haak- en lintwormen; 
  • Ontwormen is zeer gemakkelijk;  
  • Veilig voor mens en andere dieren.  

 

Assortiment Milbemax ontwormingsmiddel 

Aan de hand van het lichaamsgewicht van uw huisdier kunt u kiezen welk product geschikt is voor uw hond/kat. Voor grote honden vanaf 5 kg is er Milbemax Grote Hond en voor kleine honden en puppies tot 5 kg is er Milbemax Kleine Hond & Pup. Deze zijn ook verkrijgbaar in de vorm van kauwtabletten; Milbemax Kauwtablet Grote Hond en Milbemax Kauwtablet Kleine Hond. Voor grote katten vanaf 2 kg is er Milbemax Grote Kat en voor kleine katten en kittens tot 2 kg is er Milbemax Kleine Kat.  

 

Op zoek naar een ander ontwormingsproduct? 

Voor het ontwormen van uw hond hebben wij meerdere ontwormingsmiddelen in ons assortiment, bekijk voor het volledige overzicht van het assortiment de categorie Ontwormen Hond.

Ook voor het ontwormen van uw kat hebben wij meerdere ontwormingsmiddelen in ons assortiment, bekijk voor het volledige overzicht van het assortiment de categorie Ontwormen Kat.