Product image slideshow Items

  • Vetoryl | Harde capsules voor honden

Vetoryl | Harde capsules voor honden

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

Vetoryl harde capsules voor het behandelen van hypofyseafhankelijk en bijnierafhankelijk hyperadrenocorticisme (de ziekte en het syndroom van Cushing) bij honden. De werkzame stof in de capsules is Trilostane. Dit is een receptplichting geneesmiddel.

Prescription
Recept uploaden | Rezept hochladen

Receptplichtig, recept uploaden via de blauwe knop | Rezeptpflichtig, Rezept über den blauen Button hochladen

price
€48,07
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 126085 / 10438 /10357 / 10358 / 10359
Doeldiersoort Hond
Toedieningsvorm Harde capsules voor oraal gebruik
Werkzame stof Trilostane

Beschrijving

Waarvoor werkt Vetoryl?  
Vetoryl harde capsules voor honden worden door uw dierenarts voorgeschreven voor het behandelen van hypofyseafhankelijk en bijnierafhankelijk hyperadrenocorticisme (de ziekte en het syndroom van Cushing). De werkzame stof in de capsules is Trilostane.  
 
Hoeveel Vetoryl is geschikt?  
De startdosering voor de behandeling is ongeveer 2 mg/kg, gebaseerd op beschikbare combinaties van capsulegroottes. De dosis wordt door uw dierenarts bepaald aan de hand van de individuele respons welke wordt vastgesteld door monitoring. Er wordt gestreefd om de laagst mogelijke dosering toe te dienen om klinische symptomen onder controle te houden. De capsules zijn leverbaar in de volgende sterktes: 
  • Vetoryl 5 mg harde capsules voor honden 
  • Vetoryl 10 mg harde capsules voor honden 
  • Vetoryl 30 mg harde capsules voor honden 
  • Vetoryl 60 mg harde capsules voor honden 
  • Vetoryl 120 mg harde capsules voor honden 
Hoe dien ik Vetoryl toe? 
U kunt de harde capsules eenmaal daags met voeding toedienen. Verdeel of open de capsules niet. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u het middel bij uw hond toedient. 
 
Waar kan ik Vetoryl kopen? 
Vetoryl wordt geleverd in een verpakking van 30 capsules (3 blisters met 10 capsules). U kunt Vetoryl harde capsules kopen bij Diermedicatie.nl met een recept van uw dierenarts. Het recept kunt u uploaden, dan leveren wij de voorgeschreven dosering!
receptplichtig / Vetoryl / Vetoryl 10 mg / Vetoryl 120 mg / Vetoryl 30 mg / Vetoryl 5 mg / Vetoryl 60 mg / Vetoryl online kopen

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen