Product image slideshow Items

  • UpCard | Tabletten voor honden

UpCard | Tabletten voor honden

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

UpCard tabletten voor honden is een geneesmiddel voor de behandeling van klinische symptomen, inclusief oedeem en effusie, gerelateerd aan congestief hartfalen. De werkzame stof in de tabletten is Torasemide. UpCard is een receptplichting geneesmiddel.

Prescription
Recept uploaden | Rezept hochladen

Receptplichtig, recept uploaden via de blauwe knop | Rezeptpflichtig, Rezept über den blauen Button hochladen

price
€22,81
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 115197 / 115199 / 115200
Doeldiersoort Hond
Toedieningsvorm Tablet voor oraal gebruik
Werkzame stof Torasemide

Beschrijving

Hoe werkt UpCard Hond?  

UpCard tabletten voor honden is een geneesmiddel voor de behandeling van klinische symptomen, inclusief oedeem (vochtophoping) en effusie, gerelateerd aan congestief hartfalen. De werkzame stof in de tabletten is Torasemide. Deze stof zorgt ervoor dat overtollig vocht in het lichaamsweefsel wordt afgevoerd en de zwellingen afnemen.  
 

UpCard Hond Dosering 

De dosering wordt stapsgewijs aangepast op basis van de symptomen van uw huisdier en controles van de nierfunctie en elektrolytenbalans. Hierbij wordt gestreefd naar een zo laag mogelijke dosis waarbij de symptomen van hartfalen bij uw hond onder controle zijn. Uw dierenarts bepaalt de dosering aan de hand van de symptomen en het lichaamsgewicht van uw hond.
 

UpCard Hond Toedienen 

UpCard tabletten mogen toegediend worden met of zonder voedsel. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u het middel bij uw hond toedient.
 

Waar kan ik UpCard voor mijn hond bestellen? 

UpCard wordt geleverd in een verpakking van 30 tabletten. De tabletten hebben 3 sterktes: 0,75mg, 3mg, en 7,5mg. U kunt UpCard tabletten bestellen bij Diermedicatie.nl met een recept van uw dierenarts. Het recept kunt u uploaden, dan leveren wij de voorgeschreven dosering! 
hartfalen hond / receptplichtig / UpCard / UpCard hond

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen