Product image slideshow Items

  • Synopet Synopet Feli-Syn | Voedingssupplement voor katten

Synopet Feli-Syn | Voedingssupplement voor katten

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

Synopet Feli-Syn is een aanvullende dierenvoeding ter ondersteuning van gezond kraakbeen en soepele gewrichten. Hierdoor kan uw kat weer gemakkelijk bewegen!

price
€17,99
Incl. btw
Op voorraad

Specificaties

Doeldiersoort Kat
Samenstelling Curcuma, Groenlipmossel, Bio-CM100, Vitamine C (17.000 mg), Vitamine D3 (18.000 mg), Citroenzuur, Melkzuur, Kaliumsorbaat.

Beschrijving

Waarvoor werkt Synopet Feli-Syn? 
Naarmate uw kat ouder wordt, kunnen de gewrichten van uw kat beginnen te slijten en is een van de meest voorkomende gewrichtsproblemen artrose. Artrose kan alle gewrichten aantasten, echter gaat het meestal om de kniegewrichten, heupgewrichten en ellenbogen. Gewrichtsslijtage gaat in de meeste gevallen gepaard met pijn. Hierdoor kan uw kat minder mobiel worden. Wanneer uw kat last heeft van gewrichtsproblemen zijn er verschillende behandelingen mogelijk. 
 
Hoe werkt Synopet Feli-Syn? 
Synopet is een vloeibare aanvullende diervoeding voor katten. Alle producten van Synopet zijn 100% natuurlijk. De belangrijkste bestandsdelen in de vloeistof zijn Curcumine, Zwarte bes-blad, Groenlipmossel en Vitamine C. Deze combinatie heeft een verzorgende invloed op spieren en gewrichten, bevorderd het behoud van gezond kraakbeen en het ondersteunt het immuunsysteem.
 
Voordelen Synopet Feli-Syn: 
  • Geschikt voor katten; 
  • 100% natuurlijke ingrediënten; 
  • Bevorderd het behoud van gezond kraakbeen; 
  • Verzorgende invloed op spieren en gewrichten; 
  • Ondersteunt het immuunsysteem; 
  • Langdurig effect, 1 tot 2 kuren zijn voldoende voor het gehele jaar. 
 
Hoeveel Synopet Feli-Syn is geschikt? 
Aan de hand van het gewicht van uw kat bepaalt u de dosering en hoe vaak u Synopet Feli-Syn moet toedienen. Voor een kuur van 25 dagen geldt: 1 x 3 ml per dag. In bijzondere gevallen kan de dosering gedurende 10 dagen verdubbeld worden. Geadviseerd wordt om 1 tot 2 x per jaar een kuur van 25 dagen bij katten te herhalen. Bij chronisch gebruik is het verstandig om de dagelijkse dosering te halveren. 
 
Hoe dien ik Synopet Feli-Syn toe? 
Steeds goed schudden voor gebruik. Synopet Feli-Syn kan tegelijk met het gewone voedsel gegeven worden. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.  
 
Waar kan ik Synopet Feli-Syn kopen? 
Synopet Feli-Syn wordt geleverd in een flacon van 75 ml. Bestel voordelig en snel bij Diermedicatie.nl! 
gewrichten kat / Synopet / vrij verkrijgbaar

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen