Product image slideshow Items

  • Semintra | Orale oplossing voor katten

Semintra | Orale oplossing voor katten

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 8711642010471

Semintra is een oplossing die proteïnurie verminderd welke geassocieerd wordt met chronische nierziekte bij katten. De werkzame stof in de oplossing is Telmisartan. Semintra is een receptplichtig geneesmiddel.

Prescription
Recept uploaden | Rezept hochladen

Receptplichtig, recept uploaden via de blauwe knop | Rezeptpflichtig, Rezept über den blauen Button hochladen

price
€36,93
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 111577 | 121348
Doeldiersoort Kat
Toedieningsvorm Vloeistof voor oraal gebruik
Werkzame stof Telmisartan

Beschrijving

Waarvoor werkt Semintra?  
Semintra is een oplossing die proteïnurie verminderd welke geassocieerd wordt met chronische nierziekte bij katten. De werkzame stof in de oplossing is Telmisartan. Deze stof zorgt ervoor dat de bloeddruk verlaagd wordt. Een adequate behandeling van hoge bloeddruk kan leiden tot een sterke afname van proteïnurie. Dit voorkomt progressieve aftakeling van de nierfunctie bij (oudere) katten. 
 
Hoeveel Semintra is geschikt?  
De aanbevolen dosering is 1 mg Telmisartan/kg lichaamsgewicht (overeenkomend met 0,25 ml/kg lichaamsgewicht). Uw dierenarts bepaalt aan de hand van het gewicht en de klachten die uw kat heeft, de dosering en hoe vaak u de Semintra oplossing moet toedienen.  
 
Hoe dien ik Semintra toe? 
Het diergeneesmiddel dient eenmaal daags direct in de bek met de bijgeleverde doseerspuit of met een kleine hoeveelheid voedsel te worden toegediend. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u het middel bij uw kat toedient. 
 
Waar kan ik Semintra kopen? 
Semintra wordt geleverd in een flacon van 30ml (4mg/ml) of 35ml (10mg/ml). U kunt Semintra kopen bij Diermedicatie.nl met een recept van uw dierenarts. Het recept kunt u uploaden, dan leveren wij de voorgeschreven dosering!
nierfalen kat / receptplichtig / Semintra / Semintra kat / Semintra online kopen / Semintra recept

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen