Product image slideshow Items

  • Pexion | Tabletten voor honden

Pexion | Tabletten voor honden

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

Pexion tabletten bevat de werkzame stof Imepitoïne en is een medicijn tegen epilepsie bij honden. Het wordt voorgeschreven om de frequentie van aanvallen veroorzaakt door epilepsie bij honden te verminderen. Pexion is een receptplichting geneesmiddel.

Prescription
Recept uploaden | Rezept hochladen

Receptplichtig, recept uploaden via de blauwe knop | Rezeptpflichtig, Rezept über den blauen Button hochladen

price
€48,34
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 110795 / 110796
Doeldiersoort Hond
Toedieningsvorm Tablet voor oraal gebruik
Werkzame stof Imepitoïne

Beschrijving

Waarvoor werkt Pexion?  
Pexion tabletten is een medicijn tegen epilepsie bij honden. Het wordt voorgeschreven om de frequentie van gegeneraliseerde aanvallen veroorzaakt door idiopathische epilepsie bij honden te verminderen. Het wordt ook voorgeschreven voor het verminderen van onrust en angst die honden met een fobie voor harde geluiden kunnen ondervinden. De werkzame stof in Pexion tabletten is Imepitoïne.
 
Hoeveel Pexion is geschikt?  
De benodigde dosering wisselt per hond en zal afhangen van de ernst van de aandoening. De aanbevolen aanvangsdosering Imepitoïne is 10mg per kg lichaamsgewicht tweemaal daags. Uw dierenarts stelt aan de hand van het gewicht en de ernst van de aandoening die uw hond heeft, de juiste dosering vast.
 
Hoe dien ik Pexion tabletten toe? 
Pexion tabletten zijn voor oraal gebruik. De biologische beschikbaarheid is groter bij toediening aan nuchtere honden. Het tijdstip van toediening van de tabletten ten opzichte van de voerbeurten dient zoveel mogelijk gelijk te worden gehouden. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u het middel bij uw hond geeft. 
 
Waar kan ik Pexion tabletten kopen? 
Pexion wordt geleverd in een verpakking van 100 tabletten. U kunt Pexion voor uw hond kopen bij Diermedicatie.nl met een recept van uw dierenarts. Het recept kunt u uploaden, dan leveren wij de voorgeschreven dosering! 
epilepsie hond / Pexion / receptplichtig

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen