Product image slideshow Items

  • Novacam | 15mg suspensie voor paarden

Novacam | 15mg suspensie voor paarden

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

Novacam suspensie voor paarden ter verlichting van ontsteking en pijn bij zowel acute als chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat. De werkzame stof in Novacam is Meloxicam. Novacam is een receptplichting geneesmiddel.

Prescription
Recept uploaden | Rezept hochladen

Receptplichtig, recept uploaden via de blauwe knop | Rezeptpflichtig, Rezept über den blauen Button hochladen

price
€45,63
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 103462
Doeldiersoort Paard
Toedieningsvorm Suspensie voor oraal gebruik
Werkzame stof Meloxicam

Beschrijving

Hoe werkt Novacam Paard?  

Novacam suspensie voor paarden werkt ter verlichting van ontsteking en pijn bij zowel acute als chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat. De werkzame stof in de suspensie is Meloxicam. Meloxicam werkt pijnstillend en ontstekingsremmend. Het wordt toegepast bij acute verergering van artrose, en bij langdurige behandeling van reuma (reumatoïde artritis).
 

Novacam Paard Dosering

Uw dierenarts bepaalt aan de hand van het gewicht en de klachten die uw paard heeft, de dosering en hoe vaak u Novacam suspensie mag toedienen.  
 

Novacam Paard Toedienen 

Novacam is een suspensie voor oraal gebruik. U kunt de suspensie toe dienen met voer of direct in de bek van uw paard met de bijgeleverde maatspuit. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u het middel bij uw paard toedient. 
 

Waar kan ik Novacam voor mijn paard kopen? 

Novacam wordt geleverd in een flacon van 125ml en 136ml. U kunt Novacam kopen bij Diermedicatie.nl met een recept van uw dierenarts. Het recept kunt u uploaden, dan leveren wij de voorgeschreven dosering bij u thuis!
Novacam / pijnstiller paard / receptplichtig

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk