Product image slideshow Items

  • Novacam | 1,5mg suspensie voor honden

Novacam | 1,5mg suspensie voor honden

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

Novacam suspensie voor honden ter verlichting van ontsteking en pijn in zowel acute als chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat. De werkzame stof in Novacam is Meloxicam. Novacam is een receptplichting geneesmiddel.

Prescription
Recept uploaden | Rezept hochladen

Receptplichtig, recept uploaden via de blauwe knop | Rezeptpflichtig, Rezept über den blauen Button hochladen

price
€10,32
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 10515
Doeldiersoort Hond
Toedieningsvorm Suspensie voor oraal gebruik
Werkzame stof Meloxicam

Beschrijving

Hoe werkt Novacam Hond?  

Novacam suspensie voor honden ter verlichting van ontsteking en pijn in zowel acute als chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat. De werkzame stof in de suspensie is Meloxicam. Meloxicam werkt pijnstillend en ontstekingsremmend. Het wordt toegepast bij acute verergering van artrose en bij langdurige behandeling van reuma (reumatoïde artritis). 
 

Novacam Hond Dosering

Uw dierenarts bepaalt aan de hand van het gewicht en de klachten die uw hond heeft, de dosering en hoe vaak u Novacam suspensie mag toedienen.   
 

Novacam Hond Toedienen 

Novacam is een suspensie voor oraal gebruik. U kunt de suspensie toedienen met voer of direct in de bek van uw hond met de bijgeleverde maatspuit. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u het middel bij uw hond toedient. 
 

Waar kan ik Novacam voor mijn hond bestellen? 

Novacam wordt geleverd in een flacon van 10ml, 25ml, 50ml of 125ml. U kunt Novacam bestellen bij Diermedicatie.nl met een recept van uw dierenarts. Het recept kunt u uploaden, dan leveren wij de voorgeschreven dosering bij u thuis!
Novacam / pijnstiller hond / receptplichtig

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk