Product image slideshow Items

  • Metacam | Orale suspensie voor katten

Metacam | Orale suspensie voor katten

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

Metacam verlicht de ontsteking of pijn die uw kat ondervindt aan het bewegingsapparaat. Dit kunnen acute of chronische klachten zijn. Ook kan Metacam gebruikt worden tegen pijn na een chirurgische ingreep. Uitsluitend op recept.

Prescription
Recept uploaden | Rezept hochladen

Receptplichtig, recept uploaden via de blauwe knop | Rezeptpflichtig, Rezept über den blauen Button hochladen

price
€9,83

* Stukprijs: €0,00 / Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 10570
Doeldiersoort Kat
Toedieningsvorm Suspensie voor oraal gebruik
Werkzame stof Meloxicam

Beschrijving

Waarvoor werkt Metacam? 

Metacam voor katten verlicht de ontsteking of pijn die uw kat ondervindt aan het bewegingsapparaat. Dit kunnen acute of chronische klachten zijn. Ook kan Metacam gebruikt worden tegen pijn na een chirurgische ingreep. 
 

Metacam Kat Dosering 

De dierenarts bepaalt aan de hand van het gewicht en de klachten van uw kat hoe vaak en hoe lang u Metacam moet toedienen. 
 

Metacam Katze Toedienen

Metacam kan op twee verschillende manieren worden toegediend: rechtstreeks in de bek of via het voer. Voor katten vanaf 2 kilogram kan het maatspuitje gebruikt worden voor de juiste hoeveelheid. Voor katten lichter dan 2 kilogram kan de juiste hoeveelheid met het bijgeleverde druppel-opzetstukje afgemeten worden. Lees voor gebruik de bijsluiter.  
 

Waar kan ik Metacam voor mijn kat kopen? 

Metacam wordt geleverd in een verpakking van 3 ml, 15 ml of 30 ml en bevat 0,5mg/ml werkzame stof. U kunt Metacam kopen bij Diermedicatie.nl met een recept van uw dierenarts. Het recept kunt u uploaden bij het plaatsen van uw bestelling, dan leveren wij de voorgeschreven dosering bij u thuis!
Metacam / pijnstiller kat / receptplichtig

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen