Product image slideshow Items

  • Meloxidyl  | 0,5 mg/ml Suspensie voor katten

Meloxidyl | 0,5 mg/ml Suspensie voor katten

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 3411112161836

Meloxidyl is een suspensie voor katten en bevat de werkzame stof Meloxicam. Deze stof werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en koortsverlagend. Meloxidyl is uitsluitend verkrijgbaar met een recept van uw dierenarts.

Prescription
Recept uploaden | Rezept hochladen

Receptplichtig, recept uploaden via de blauwe knop | Rezeptpflichtig, Rezept über den blauen Button hochladen

price
€6,79
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 106107
Doeldiersoort Kat
Toedieningsvorm Suspensie voor oraal gebruik
Werkzame stof Meloxicam

Beschrijving

Hoe werkt Meloxidyl Kat?  

Meloxidyl is een suspensie voor katten en bevat de werkzame stof Meloxicam. Deze stof werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en koortsverlagend. Meloxidyl suspensie wordt gebruikt voor het verlichten van milde tot matige post-operatieve pijn en ontsteking na chirurgische ingrepen bij katten, bijv. orthopedisch chirurgische ingrepen en weke delen chirurgie. Het wordt ook gebruikt voor verlichting van pijn en ontsteking bij chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat bij katten.
 

Meloxidyl Kat Dosering

Uw dierenarts bepaalt aan de hand van het gewicht en de klachten die uw kat heeft, de dosering en hoe vaak u de Meloxidyl 0,5 mg/ml suspensie mag toedienen.   
 

Meloxidyl Kat Toedienen

De suspensie kan gemengd worden met voer of direct in de bek worden toegediend met de bijgeleverde maatspuit. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u de suspensie bij uw kat toedient.  
 

Waar kan ik Meloxidyl Kat kopen? 

Meloxidyl 0,5 mg/ml suspensie wordt geleverd in flacon van 5 of 15 ml. U kunt Meloxidyl 0,5 mg/ml suspensie kopen bij Diermedicatie.nl met een recept van uw dierenarts. Het recept kunt u uploaden, dan leveren wij de voorgeschreven dosering bij u thuis!
Meloxidyl / pijnstiller kat / receptplichtig

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen