Advantix - Diermedicatie.nl

Advantix

1 producten

Advantix is een spot-on oplossing voor honden met een tweevoudige werking: het doodt vlooien, teken en luizen en houdt teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen op afstand. De spot-on oplossing wordt aangebracht op de huid van uw hond door middel van een pipet en bevat de werkzame bestanddelen Permethrine en Imadacloprid. 
 
Advantix beschermt 3 tot 4 weken tegen besmetting met vlooien en doodt de aanwezige vlooien en teken kort na de behandeling. Deze parasieten kunnen verschillende ziektes overdragen op uw hond. Door Advantix te gebruiken verkleint u dit risico. Advantix kan ook gebruikt worden als onderdeel van een behandeling tegen vlooienallergiedermatitis. 
 

Voordelen Advantix;

  • Geschikt voor honden van elk ras, gewicht en elke levensfase; 
  • Bestrijd vlooien en teken; 
  • Weert muggen, zandvliegen en stalvliegen af; 
  • Eenvoudig aan te brengen; 
  • Lange werking van 3 tot 4 weken; 
  • Helpt bij vlooienallergiedermatitis. 

Assortiment Advantix bij Diermedicatie.nl

Binnen ons assortiment kunt u kiezen uit vijf producten van Advantix op basis van het gewicht van uw hond. Advantix is er in de volgende varianten: 

 

Advantix koop je online bij Diermedicatie.nl

Advantix is een vrij verkrijgbaar anti-vlooien en tekenmiddel. Wij verkopen producten van exact dezelfde fabrikanten als uw plaatselijke dierenarts tegen prijzen die tot wel 40% goedkoper zijn. Al onze producten voldoen aan de veiligheidsvoorschriften en hoogste kwaliteitsnormen. Heeft u een vraag over het toedienen, de werkzaamheid of bijwerkingen van dit product? Neem dan gerust contact op wanneer u advies nodig heeft van onze apotheker. 
 

Op zoek naar een ander middel tegen teken en vlooien voor uw hond?

Bent u opzoek naar een ander product tegen vlooien en teken, kijk dan voor het volledige overzicht bij de categorie Vlooien en Teken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »