Advantix

1 producten

Advantix Hond

Advantix is een spot-on oplossing voor honden met een tweevoudige werking: het doodt vlooien, teken en luizen en houdt teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen op afstand. De spot-on oplossing wordt aangebracht op de huid van uw hond door middel van een pipet en bevat de werkzame bestandsdelen Permethrine en Imadacloprid. Advantix beschermt 3 tot 4 weken tegen besmetting met vlooien en doodt de aanwezige vlooien en teken kort na de behandeling. Deze parasieten kunnen verschillende ziektes overdragen op uw hond. Door Advantix te gebruiken verkleint u dit risico. Advantix kan ook gebruikt worden als onderdeel van een behandeling tegen vlooienallergiedermatitis. Bestel Advantix voordelig en snel online bij diermedicatie.nl 

 

Voordelen Advantix 

 • Geschikt voor honden van elk ras, gewicht en elke levensfase; 
 • Bestrijd vlooien en teken; 
 • Weert muggen, zandvliegen en stalvliegen af; 
 • Eenvoudig aan te brengen; 
 • Lange werking van 3 tot 4 weken; 
 • Helpt bij vlooienallergiedermatitis. 

 

Assortiment Advantix 

In ons assortiment kunt u vijf producten van Advantix onderscheiden op basis van het gewicht van uw hond. De juiste hoeveelheid die u bij uw hond dient aan te brengen is afhankelijk van het gewicht. Door de overzichtelijke verdeling in gewichtsklassen, is het meteen duidelijk welk product geschikt is voor uw hond. Advantix is er in de volgende varianten: 
 
 • Advantix Hond 40/200 voor kleine honden en puppies lichter dan 4 kg. Gebruik Advantix niet bij pups jonger dan 7 weken. In de verpakking zitten 4 of 6 pipetten van 1,0 ml, per behandeling gebruikt u één pipet. U brengt de spot-on oplossing direct op de huid van uw hond aan.  
 • Advantix Hond 100/500 voor kleine honden tussen 4 en 10 kg. In de verpakking zitten 4 of 6 pipetten van 1,0 ml, per behandeling gebruikt u één pipet. Breng de inhoud van de pipet aan op de rug van de hond. Doe dit op vier plekken, van de schouders tot de staartbasis.  
 • Advantix Hond 250/1250 voor middelgrote honden van 10 tot 25 kg. De verpakking bevat 4 tot 6 pipetten van 2,5 ml, per behandeling gebruikt u één pipet. Doordat de pipetten meer vloeistof bevatten, heeft u voldoende vloeistof om ook grotere honden volledig te beschermen. Breng de inhoud van de pipet aan op vier plekken tussen de schouders en startbasis van bij hond.  
 • Advantix Hond 400/2000 voor grote honden tussen 25 en 40 kg. De verpakking bevat 4 tot 6 pipetten van 2,5 ml, per behandeling gebruikt u één pipet. Breng de inhoud van de pipet aan op vier plekken tussen de schouders en startbasis bij uw hond. Na het aanbrengen van de oplossing, heeft uw hond geen last meer van bijtende of stekende insecten en kunnen ze zonder zorgen naar buiten.  
 • Advantix Hond 600/3000 voor extra grote honden tussen 40 en 60 kg. De verpakking bevat 4 tot 6 pipetten van 6,0 ml, per behandeling gebruikt u één pipet. Verdeel de inhoud van de pipet gelijkmatig over vier verschillende plaatsen vanaf de schouderbladen tot aan de staartbasis van uw hond.  

 

Op zoek naar een ander middel tegen teken en vlooien? 

Bent u opzoek naar een ander product tegen vlooien en teken, kijk dan voor het volledige overzicht bij de categorie Vlooien en Teken.