Advantix - Diermedicatie.nl

Advantix

1 producten

Advantix is een spot-on oplossing voor honden met een tweevoudige werking: het doodt vlooien, teken en luizen en houdt teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen op afstand. De spot-on oplossing wordt aangebracht op de huid van uw hond door middel van een pipet en bevat de werkzame bestanddelen Permethrine en Imadacloprid. 
 
Advantix beschermt 3 tot 4 weken tegen besmetting met vlooien en doodt de aanwezige vlooien en teken kort na de behandeling. Deze parasieten kunnen verschillende ziektes overdragen op uw hond. Door Advantix te gebruiken verkleint u dit risico. Advantix kan ook gebruikt worden als onderdeel van een behandeling tegen vlooienallergiedermatitis. 
 

Voordelen Advantix;

  • Geschikt voor honden van elk ras, gewicht en elke levensfase; 
  • Bestrijd vlooien en teken; 
  • Weert muggen, zandvliegen en stalvliegen af; 
  • Eenvoudig aan te brengen; 
  • Lange werking van 3 tot 4 weken; 
  • Helpt bij vlooienallergiedermatitis. 

Assortiment Advantix bij Diermedicatie.nl

Binnen ons assortiment kunt u kiezen uit vijf producten van Advantix op basis van het gewicht van uw hond. Advantix is er in de volgende varianten: 

 

Advantix koop je online bij Diermedicatie.nl

Advantix is een vrij verkrijgbaar anti-vlooien en tekenmiddel. Wij verkopen producten van exact dezelfde fabrikanten als uw plaatselijke dierenarts tegen prijzen die tot wel 40% goedkoper zijn. Al onze producten voldoen aan de veiligheidsvoorschriften en hoogste kwaliteitsnormen. Heeft u een vraag over het toedienen, de werkzaamheid of bijwerkingen van dit product? Neem dan gerust contact op wanneer u advies nodig heeft van onze apotheker. 
 

Op zoek naar een ander middel tegen teken en vlooien voor uw hond?

Bent u opzoek naar een ander product tegen vlooien en teken, kijk dan voor het volledige overzicht bij de categorie Vlooien en Teken