Beaphar Combotect Kat | Doodt vlooien en teken! | Diermedicatie.nl - Diermedicatie.nl

Product image slideshow Items

  • Beaphar Beaphar Combotect | Kat

Beaphar Combotect | Kat

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 871123112063

 

Beaphar COMBOtec is een spot-on oplossing voor katten met een extra brede werking. Het doodt vlooien, teken en bijtende luizen en beschermt de omgeving van het behandelde dier door de ontwikkeling van eieren, larven en poppen tegen te gaan.

price
€15,25
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)
Trusted shops

Specificaties

Registratienummer REG NL 123864
Doeldiersoort Kat
Toedieningsvorm Spot-on oplossing
Werkzame stof Fipronil, (S)-Methopreen

Beschrijving

HOE WERKT BEAPHAR COMBOTEC KAT?

De COMBOtec spot-on oplossing van Beaphar bevat een combinatie van Fipronil en de insectengroeiregulator (S)-Methopreen. Zo heeft u de vlooienplaag sneller onder controle. Gedurende 8 weken beschermt COMBOtec uw kat tegen vlooien en voorkomt in deze periode een nieuwe vlooieninfestatie door de ontwikkeling van eitjes, larven en poppen te remmen. Fipronil doodt vlooien binnen 24 uur en teken en luizen binnen 48 uur na de behandeling. Wanneer uw kat lijdt aan door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD), kunt u dit diergeneesmiddel gebruiken als onderdeel van een behandelingsstrategie.
 

VOORDELEN VAN BEAPHAR COMBOTEC KAT

Wanneer u ervoor kiest om uw kat te behandelen met COMBOtec van Beaphar, geniet u van de volgende voordelen:
 
  • Geschikt voor katten en fretten vanaf 8 weken leeftijd;
  • Doodt vlooien binnen 24 uur;
  • Doodt teken en luizen binnen 48 uur;
  • Tot 8 weken werkzaam;
  • Beschermt de omgeving van het behandelde dier;
  • Makkelijk aan te brengen met pipet.

 

DOSERING BEAPHAR COMBOTEC KAT

De minimale aanbevolen dosis van 5 mg Fipronil en 6 mg (S)-Methopreen per kg komt overeen met een pipet van 0,5 ml voor katten die minder wegen dan 10 kg. Tussen de behandelingen dienen 4 weken te zitten. 
 
Let op: Het diergeneesmiddel niet toedienen aan kittens jonger dan 8 weken en/of aan kittens die minder dan 1 kg wegen. Niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren en bij overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of een van de hulpstoffen. 


TOEDIENING BEAPHAR COMBOTEC KAT

Haal de pipet uit de blister door gebruik te maken van de makkelijk te openen hoeken. Gebruik geen schaar, mes of scherp voorwerp. Hiermee kunt u de pipet beschadigen. Houdt de pipet rechtop en tik zachtjes tegen het nauwe deel van de pipet om alle vloeistof in het dikste gedeelte van de pipet te laten vloeien. Knip het topje van de pipet eraf met een schaar. Duw de vacht van uw kat tussen de schouderbladen opzij zodat de huid zichtbaar wordt. Plaats de punt van de pipet op de intacte huid en knijp voorzichtig de inhoud van de pipet op de huid. Voorkom dat de haren overmatig nat worden tijdens het aanbrengen van het diergeneesmiddel. De vacht kan er na het aanbrengen plakkerig (geklitte en vette haren) uitzien. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter
 

BEAPHAR COMBOTEC KAT KOOPT U ONLINE BIJ DIERMEDICATIE.NL

Beaphar COMBOtec wordt geleverd in een verpakking van 2 pipetten. Dit is voldoende om uw kat tweemaal te behandelen. Bestel voordelig en snel bij Diermedicatie.nl!

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »