Product image slideshow Items

  • Royal Canin Royal Canin Hypoallergenic voor katten

Royal Canin Hypoallergenic voor katten

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 3182550711111

Royal Canin Hypoallergenic is een geschikt dieetvoer voor katten met een allergie voor bepaalde voedingsstoffen.

price
€30,99
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Diersoort Kat
Levensfase Adult 1-11 jaar, Senior vanaf 11 jaar.
Type voer Droogvoer, brokken
Formaat 2,5kg en 4,5kg
EAN nummer 2,5kg; 03182550711111 4,5kg; 03182550715812

Beschrijving

Waarvoor wordt Royal Canin Hypoallergenic Kat gebruikt? 
Royal Canin Hypoallergenic kattenvoer is een geschikt dieetvoer voor katten met een allergie voor bepaalde voedingsstoffen. De voordelen van dit dieetvoer zijn:
  • Gehydroliseerde eiwitten 
  • Bevordert de spijsvertering 
  • Ondersteunt de barrièrefunctie van de huid 
  • Vetzuren voor een gezonde spijsvertering en huid 
Waar helpt het voer bij? 
Royal Canin Hypoallergenic kan door uw dierenarts worden voorgeschreven als uw kat last heeft van: voedselovergevoeligheid, als ondersteuning van een behandeling voor maag- en darmaandoeningen of bij huidproblemen. 
 
Hoeveel gram Royal Canin Hypoallergenic? 
Wij adviseren u de aanbevolen hoeveelheid voer te verdelen over twee maaltijden. Belangrijk is ook dat er altijd voldoende drinkwater beschikbaar is. Het voer kunt u goed bewaren op een droge, afgesloten plek. Hieronder vindt u de tabel met de richtlijnen over de hoeveelheid voer, overleg met uw dierenarts wat voor uw kat de optimale dosering is. 
 

Gewicht kat  

Mager / gram voer 

Optimaal /         gram voer 

Overgewicht /  gram voer 

2 kg 

37 

31 

25 

3 kg 

50 

41 

33 

4 kg 

61 

51 

41 

6 kg 

81 

68 

54 

8 kg 

99 

83 

66 

 
De geadviseerde termijn om het dieetvoer te geven: 3 tot 8 weken. Als de intolerantieverschijnselen verdwijnen, kan deze voeding onbeperkt worden gebruikt.
 
Wat zijn de ingrediënten? 
Rijst, hydrolysaat van geïsoleerd soja-eiwit, dierlijke vetten, plantaardige vezels, mineralen, bietenpulp, hydrolysaat van gevogeltelever, sojaolie, visolie, fructo-oligo-sacchariden, bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). Bronnen van eiwitten: hydrolysaat van geïsoleerd soja-eiwit, hydrolysaat van gevogeltelever. Bron van koolhydraten: Rijst 
 
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 27.000IE, Vitamine D3: 800IE, E1 (IJzer): 41mg, E2 (Jodium): 3,7mg, E4 (Koper): 15mg, E5 (Mangaan): 54mg, E6 (Zink): 153mg, E8 (Selenium): 0,26mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 5g-Conserveermiddelen-Antioxidanten. 
 
Ruw eiwit: 25,5% - Ruw vet: 20,0% - Ruwe as: 6,3% - Ruwe celstof: 3,6% - Per kg: Essentiële vetzuren (linolzuur, arachidonzuur): 46,4g - EPA & DHA: 3,2g - Omega - 3 vetzuren: 9,8g. 
 
NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van 'toevoegingen' weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staat vermeld in het overzicht met de 'Gemiddelde analyses'. Aangeraden wordt om vóór gebruik een dierenarts te raadplegen. Geadviseerde gebruiksduur HYPOALLERGENIC droogvoeding: 3-8 weken. Als de intolerantieverschijnselen verdwijnen, kan deze voeding onbeperkt worden gebruikt. 
 
Bent u op zoek naar een ander product van Royal Canin? Dat hebben wij vast ook in het assortiment! Bijvoorbeeld Royal Canin Urinary S/O. 
 
Waar kunt u Royal Canin Hypoallergenic kopen? 
U kunt Royal Canin Hypoallergenic kopen bij Diermedicatie.nl. Dan wordt het de volgende werkdag bij u thuisbezorgd. Wij hebben verpakkingen in ons assortiment van 2,5 kg of van 4,5 kg.
 
Waar moet u op letten als uw dieetvoer koopt? 
  • Het mag enkel worden gegeven na overleg met uw dierenarts; 
  • In de periode dat uw huisdier dieetvoeding krijgt, is het belangrijk om regelmatig overleg te hebben met uw dierenarts; 
  • Wanneer de gezondheid van uw huisdier achteruit gaat, neem dan direct contact op met uw dierenarts. 
Wanneer uw dit product bij ons koopt, bevestig u dat uw huisdier door een dierenarts is onderzocht en dat specifiek dit product is voorgeschreven.       
dieetvoer kat / Royal Canin / Royal Canin Hypoallergenic

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen