Product image slideshow Items

  • OrbeSeal | Suspensie voor droogzetten melkkoeien

OrbeSeal | Suspensie voor droogzetten melkkoeien

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

OrbeSeal is een suspensie voor intrammamair gebruik bij melkkoeien ter preventie van infecties gedurende de gehele droogstandperiode. OrbeSeal is een receptplichting geneesmiddel.

Prescription
Recept uploaden | Rezept hochladen

Receptplichtig, recept uploaden via de blauwe knop | Rezeptpflichtig, Rezept über den blauen Button hochladen

price
€64,40
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 10082
Doeldiersoort Melkkoe
Toedieningsvorm Suspensie voor intramammair gebruik
Werkzame stof Bismuth Subnitraat

Beschrijving

Hoe werkt OrbeSeal?  
Het OrbeSeal is een suspensie die wordt ingebracht in elk kwartier van de uier en vormt een fysieke barrière tegen het binnendringen van bacteriën, waardoor de incidentie van nieuwe intramammaire infecties tijdens de droogstandperiode wordt gereduceerd.  
 
De werkzame stof in het diergeneesmiddel is Bismuth Subnitraat. Bismuth Subnitraat wordt niet geabsorbeerd vanuit de melkklier, maar is aanwezig als een verzegeling (seal) in de speen totdat deze seal fysiek verwijderd wordt (aangetoond bij koeien met een droogstandperiode tot 100 dagen).
 
Hoeveel OrbeSeal is geschikt?  
Een injector met een enkelvoudige dosis van 4 gram bevat 2,6 gram van de werkzame stof Bismuth Subnitraat en is geschikt voor het toedienen bij één uier.  
 
Hoe dien ik OrbeSeal toe? 
Breng de inhoud van één injector voor intramammair gebruik in de speen van elk kwartier in, direct na de laatste melkbeurt van de lactatieperiode (bij het droogzetten). Bij de toediening van het diergeneesmiddel dient er de grootste zorg besteed te worden aan de hygiëne om het risico op een fatale mastitis na toediening te beperken. De volledige aanwijzingen voor het reinigen van de spenen vóór het inbrengen van het diergeneesmiddel zijn bijgesloten en dienen opgevolgd te worden. Lees voor de bijsluiter goed door voordat u dit middel gebruikt.  
 
Waar kan ik OrbeSeal kopen? 
OrbeSeal wordt geleverd in een verpakking van 24, 60 of 120 injectoren. U kunt OrbeSeal kopen bij Diermedicatie.nl met een recept van uw dierenarts. Het recept kunt u uploaden, dan leveren wij bij u thuis!
droogzetten melkkoe / OrbeSeal / receptplichtig

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen