Product image slideshow Items

  • Ontwormingstabletten voor katten | 1 tablet per 4 kg

Ontwormingstabletten voor katten | 1 tablet per 4 kg

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 4007221032830

Een breedspectrum ontwormingsmiddel ter behandeling van spoel-, haak- en lintwormen bij katten. De werkzame stof in de tabletten is Pyrantelembonaat en Praziquantel. Een verpakking bevat 2

price
€9,85
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 5691 / 9992
Doeldiersoort Kat
Toedieningsvorm Tablet voor oraal gebruik
Werkzame stof Pyrantelembonaat, Praziquantel

Beschrijving

Waarvoor werkt het?  

Een onderdeel van de standaard verzorging van uw kat is ontwormen. Wormen kunnen zeer schadelijk zijn voor de gezondheid van uw kat. De meest voorkomende wormsoorten bij katten zijn spoel-, haak- en lintwormen.
 
Spoelwormen verplaatsen zich door het gehele lichaam en kunnen daardoor de organen beschadigen en ontstekingen veroorzaken. Andere wormsoorten beschadigen de darmwand en verminderen hierdoor de opname van voedingstoffen, dit kan leiden tot diarree en braken. Tenslotte hebben wormen een nadelige invloed op de werking van een vaccinatie. Reden genoeg om uw kat zeker 4 keer per jaar te ontwormen
 

Dosering 

De aanbevolen dosis is 5 mg praziquantel en 57,5 mg pyrantelembonaat per kg lichaamsgewicht. Dit correspondeert met één tablet per 4 kg lichaamsgewicht. De kat moet nauwkeurig gewogen worden vóór de behandeling om ervoor te zorgen dat de correcte tablet wordt gebruikt.  
 

Toedienen 

De tabletten kunnen als dusdanig of in een vleesballetje toegediend worden. Ze kunnen ook geplet en door het voedsel gemengd worden. Dieetmaatregelen zijn niet nodig. Lees voor gebruik de bijsluiter.  
 
Drontal / ontwormen kat / vrij verkrijgbaar

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk