Product image slideshow Items

  • Novacam | 0,5mg suspensie voor katten

Novacam | 0,5mg suspensie voor katten

De beoordeling van dit product is 5 van de 5

(1)

Novacam suspensie voor katten verlicht pijn en ontsteking na chirurgische ingrepen en pijn bij chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat. De werkzame stof in Novacam is Meloxicam. Novacam is een receptplichting geneesmiddel.

Prescription
Recept uploaden | Rezept hochladen

Receptplichtig, recept uploaden via de blauwe knop | Rezeptpflichtig, Rezept über den blauen Button hochladen

price
€12,33
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 105577
Doeldiersoort Kat
Toedieningsvorm Suspensie voor oraal gebruik
Werkzame stof Meloxicam

Beschrijving

Hoe werkt Novacam Kat?  

Novacam suspensie voor katten verlicht milde tot matige post-operatieve pijn en ontsteking na chirurgische ingrepen, bijv. orthopedisch chirurgische ingrepen en weke delen chirurgie. De suspensie wordt ook voorgeschreven ter verlichting van ontsteking en pijn bij chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat.
 
De werkzame stof in de suspensie is Meloxicam. Meloxicam werkt pijnstillend en ontstekingsremmend. Het wordt toegepast bij acute verergering van artrose, en bij langdurige behandeling van reuma (reumatoïde artritis). 
 

Novacam Kat Dosering

Uw dierenarts bepaalt aan de hand van het gewicht en de klachten die uw kat heeft, de dosering en hoe vaak u Novacam suspensie mag toedienen.   
 

Novacam Kat Toedienen

Novacam is een suspensie voor oraal gebruik. U kunt de suspensie toedienen met voer of direct in de bek van uw kat met de bijgeleverde maatspuit. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u het middel bij uw kat toedient.
 

Waar kan ik Novacam voor mijn kat kopen? 

Novacam wordt geleverd in een flacon van 5ml, 10ml en 25ml. U kunt Novacam kopen bij Diermedicatie.nl met een recept van uw dierenarts. Het recept kunt u uploaden, dan leveren wij de voorgeschreven dosering bij u thuis!
Novacam / pijnstiller kat / receptplichtig

Reviews

De beoordeling van dit product is 5 van de 5

Lana Smidt |

Kat

Lana Smidt
Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk