Product image slideshow Items

  • Imaverol | 100 mg/ml concentraat voor honden

Imaverol | 100 mg/ml concentraat voor honden

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 3515652242273

Imaverol wordt gebruikt ter behandeling van schimmelinfecties (dematophytose) bij honden. Het is een geconcentreerde oplossing voor het wassen van honden. Imaverol is een receptplichtig geneesmiddel.

Prescription
Recept uploaden | Rezept hochladen

Receptplichtig, recept uploaden via de blauwe knop | Rezeptpflichtig, Rezept über den blauen Button hochladen

price
€33,30
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 10326
Doeldiersoort Hond
Toedieningsvorm Emulsie voor cutaan gebruik
Werkzame stof Enilconazole

Beschrijving

Hoe werkt Imaverol Hond?  

Imaverol wordt gebruikt ter behandeling van schimmelinfecties (dematophytose) bij honden door verschillende schimmelsoorten. De meest voorkomende soorten zijn Trichophyton en Microsporum. Bij de klassieke vorm van schimmelinfecties worden kale ronde plekken zichtbaar op de huid van de hond, deze jeuken niet. Het kan echter ook voorkomen dat de hond last krijgt van schilfers, jeuk en bulten. Een schimmelinfectie is zeer besmettelijk voor dieren onderling, maar ook voor mensen. De werkzame stof in Imaverol is Enilconazole. Deze stof is een Fungicide en wordt gebruikt om parasiterende schimmels en hun sporen te doden.  
 

Imaverol Hond Dosering

De letsels, met tussenpozen van drie tot vier dagen, viermaal behandelen met een emulsie van 0,2% werkzame stof (1 deel oplossing verdunnen met 49 delen water). Eerst eventuele korsten verwijderen. Het wordt aangeraden de eerste keer het dier volledig te behandelen.  
 

Imaverol Hond Toedienen

Het is een geconcentreerde oplossing voor het wassen van honden. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u met dit middel uw hond wast.  
 

Waar kan ik Imaverol kopen? 

Imaverol wordt geleverd in een flacon van 100 ml. U kunt Imaverol kopen bij Diermedicatie.nl met een recept van uw dierenarts. Het recept kunt u uploaden, dan leveren wij de voorgeschreven dosering bij u thuis!
huidverzorging hond / Imaverol / receptplichtig

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen