Product image slideshow Items

  • Enurace | Tabletten voor vrouwelijke honden

Enurace | Tabletten voor vrouwelijke honden

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

Enurace behandelt ongewenst urineverlies bij vrouwelijke honden die zijn gesteriliseerd en waarvan de eierstokken zijn verwijderd. Het ongewenst urineverlies is het gevolg van te lage spanning in de circulaire spieren die de urinebuis sluiten.

Prescription
Recept uploaden | Rezept hochladen

Receptplichtig, recept uploaden via de blauwe knop | Rezeptpflichtig, Rezept über den blauen Button hochladen

price
€21,10
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 9867 | 8125
Doeldiersoort Vrouwelijke honden
Toedieningsvorm Tablet voor oraal gebruik
Werkzame stof Ephedrine

Beschrijving

Hoe werkt Enurace Hond?  

Enurace tabletten behandelt ongewenst urineverlies bij vrouwelijke honden die zijn gesteriliseerd en waarvan de eierstokken zijn verwijderd. Het ongewenst urineverlies is het gevolg van te lage spanning in de circulaire spieren die de urinebuis sluiten.
 
De werkzame stof in de tabletten is Efedrine. Deze stof veroorzaakt een contractie van de interne urethrale kringspieren en een ontspanning van de blaasspieren door een sympathicomimetica effect als gevolg van stimulatie van adrenerg receptoren. Het sympathisch zenuwstelsel, is het deel van het zenuwstelsel dat het lichaam voor bereidt op actie.
 

Enurace Hond Dosering

Een startdosering van 2 mg efedrine HCl per kg lichaamsgewicht per dag, verdeeld over 2 orale giften, wordt geadviseerd. Uw dierenarts bepaalt aan de hand van het gewicht en de klachten die uw hond heeft, de dosering en hoe vaak u Enurance moet toedienen.   
 

Enurace Hond Toedienen

Enurace tabletten zijn voor orale toediening. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u het middel bij uw hond toedient. 
 

Waar kan ik Enurace Hond kopen? 

Enurace wordt geleverd in een verpakking van 10 mg 60 tabletten of 50 mg 100 tabletten. U kunt Enurace kopen bij Diermedicatie.nl met een recept van uw dierenarts. Het recept kunt u uploaden, dan leveren wij de voorgeschreven dosering bij u thuis!
Enurace / receptplichtig

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk