Product image slideshow Items

  • Credelio Credelio Plus | Kauwtabletten voor honden

Credelio Plus | Kauwtabletten voor honden

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

Credelio Plus kauwtabletten is een combinatie product voor een gelijktijdige behandeling tegen teken/vlooien, verschillende wormsoorten en ter preventie van hartwormziekte. De kauwtabletten zijn in verschillende sterktes verkrijgbaar.

Prescription
Recept uploaden | Rezept hochladen

Receptplichtig, recept uploaden via de blauwe knop | Rezeptpflichtig, Rezept über den blauen Button hochladen

price
€53,18
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 125940 / 125941 / 125942 / 125943 / 125944
Doeldiersoort Hond
Toedieningsvorm Kauwtablet
Werkzame stof Lotilaner, Milbemycine Oxime

Beschrijving

Waarvoor werkt Credelio Plus? 
Credelio Plus voor gebruik bij honden met risico op gemengde parasitaire infestaties en infecties van teken, vlooien en veel voorkomende wormsoorten. U kunt dit diergeneesmiddel gebruiken wanneer een gelijktijdige behandeling tegen teken, vlooien en wormsoorten is vereist en ter preventie van hartwormziekte.  
 
Credelio Plus kauwtabletten voor honden ter behandeling van: 
 
  • Infestaties door teken (Dermacentor reticulatus, Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus en I. hexagonus) en vlooien (Ctenocephalides felis en C. canis) bij honden; 
  • Als onderdeel van een behandelingsstrategie voor het onder controle houden van allergische dermatitis veroorzaakt door vlooien (flea allergy dermatitis, FAD); 
  • Gastro-intestinale nematoden: haakworm (L4, onvolgroeide volwassen (L5) en volwassen Ancylostoma caninum), rondwormen (L4, onvolgroeide volwassen (L5) en volwassen Toxocara canis en volwassen Toxascaris leonina) en zweepworm (volwassen Trichuris vulpis); 
  • Preventie van hartwormziekte (Dirofilaria immitis); 
  • Preventie van angiostrongylose door verlaging van het niveau van infectie met onvolgroeide volwassen (L5) en volwassen stadia van Angiostrongylus vasorum (longworm) met maandelijkse toediening. 
 
Hoe werkt Credelio Plus?  
Credelio Plus bevat de werkzame stoffen Lotilaner en Milbemycine Oxime en is hiermee een effectieve combinatie tegen teken- en vlooieninfestaties, verschillende wormsoorten en voorkomt hartwormziekte. Zodra teken, vlooien en wormen in aanraking komen met de werkzame stoffen, heeft dit een dodelijke werking. Vlooien en teken moeten zich eerst aan de gastheer hechten en beginnen met voeden om blootgesteld te worden aan het werkzame bestandsdeel Lotilaner. Dit diergeneesmiddel zorgt voor een onmiddellijke en aanhoudende dodelijke werking tegen teken en vlooien gedurende 1 maand.  
 
Hoeveel Credelio Plus is geschikt?  
Het behandelingsschema moet gebaseerd zijn op de individuele risicobeoordeling van de hond, de lokale epidemiologische situatie en/of de epidemiologische situatie in andere gebieden die de hond heeft bezocht of gaat bezoeken. Het diergeneesmiddel moet worden toegediend volgens de onderstaande tabel om te zorgen voor een dosis van 20 tot 41 mg Lotilaner/kg lichaamsgewicht en 0,75 tot 1,53 mg Milbemycine Oxime/kg lichaamsgewicht. 
 
Richtlijn dosering Credelio Plus voor uw hond:  
 

Lichaamsgewicht hond 

Tabletsterkte en aantal tabletten dat moet worden toegediend: 

56,25 mg/ 2,11 mg 

112,5 mg/ 4,22 mg 

225 mg/  

8,44 mg 

450 mg/ 16,88 mg 

900 mg/ 33,75 mg 

1,3 – 2,5 kg 

1 

 

 

 

 

>2,5 – 5,5 kg 

 

1 

 

 

 

>5,5 – 11,0 kg 

 

 

1 

 

 

>11,0–22,0 kg 

 

 

 

1 

 

>22,0 – 45,0 kg 

 

 

 

 

1 

>45,0 kg 

Juiste combinatie van tabletten 

 
 
Hoe dien ik Credelio Plus toe? 
Credelio Plus is een smakelijke gearomatiseerde kauwtablet. Dien de kauwtablet(ten) met of na de maaltijd toe. Vraag advies aan een dierenarts met betrekking tot informatie over het optimale tijdstip om te beginnen met de behandeling met dit diergeneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.  
 
Waar kan ik Credelio Plus kopen? 
Credelio Plus wordt geleverd in een verpakking van 6 kauwtabletten. U kunt Credelio Plus kauwtabletten kopen bij Diermedicatie.nl met een recept van uw dierenarts. Het recept kunt u uploaden, dan leveren wij de voorgeschreven dosering bij u thuis! 
Credelio / ontvlooien hond / ontwormen hond / receptplichtig / teken hond / vlooien hond

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk