Product image slideshow Items

  • Caninsulin | Suspensie voor honden en katten

Caninsulin | Suspensie voor honden en katten

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

Caninsulin suspensie behandelt honden en katten met diabetes mellitus (suikerziekte). De werkzame stof in Caninsulin is insuline. Dit product is uitsluitend te verkrijgen met een recept van uw dierenarts.

Prescription
Recept uploaden | Rezept hochladen

Receptplichtig, recept uploaden via de blauwe knop | Rezeptpflichtig, Rezept über den blauen Button hochladen

price
€27,45
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 8094
Doeldiersoort Hond en Kat
Toedieningsvorm Suspensie voor injectie
Werkzame stof Insuline (varken)

Beschrijving

Hoe werkt Caninsulin?  

De werkzame stof in de suspensie van Caninsulin is insuline. Insuline verlaagt de bloed glucoseconcentratie door het faciliteren van de opname van glucose door cellen en activeert intracellulaire enzymen die betrokken zijn bij het gebruik en opslag van glucose, aminozuren en vetzuren. Insuline remt bovendien katabole processen zoals proteolyse, gluconeogenese en lipolyse. 
 

Caninsulin Dosering

Uw dierenarts bepaalt aan de hand van het gewicht en de klachten die uw hond/kat heeft, de dosering en hoe vaak u Caninsulin moet toedienen.  
 
Voor sommige diabetische honden is toediening eenmaal per dag voldoende om de bloed glucoseconcentratie te verlagen. Echter, de werkzaamheidsduur kan variëren, waardoor het voor de meeste honden noodzakelijk kan zijn kan zijn om tweemaal daags insuline toe te dienen. 
Voor diabetische katten is tweemaal daagse toediening van Caninsulin noodzakelijk. De dosis hangt af van de mate van deficiëntie van de insulineproductie van het dier en is daarmee per geval anders. 
 

Caninsulin Toedienen

Caninsulin is een suspensie voor injectie. Neem dagelijks een andere injectieplaats. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u het middel bij uw hond/kat injecteert. 
 

Waar kan ik Caninsulin bestellen? 

Caninsulin wordt geleverd in een verpakking van injectieflacon van 10ml. U kunt Caninsulin bestellen bij Diermedicatie.nl indien u een recept heet van uw dierenarts. Het recept kunt u uploaden, dan leveren wij de voorgeschreven dosering. Dit product wordt gekoeld verstuurd. 
 

Let op: De insulinepatronen dienen rechtop te worden bewaard, beschermd tegen licht, en wordt over het algemeen bewaard in een koelkast (tussen 2°C en 8°C of 35°F en 46°F), met name voorafgaand aan het eerste gebruik van een injectieflacon.

Caninsulin / diabetes hond / diabetes kat / receptplichtig

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk