Advantage Kat

1 producten

Advantage Kat

Wanneer uw kat vlooien heeft, wilt u uw huisdier daar zo snel mogelijk vanaf helpen. Advantage voor katten is dan een geschikt product. Het is een snelwerkend middel dat vlooien binnen 24 uur doodt zodat ze geen nieuwe eitjes meer kunnen leggen. De spot-on oplossing bevat de werkzame stof Imidacloprid. Een behandeling met Advantage beschermt uw kat gedurende 4 weken. Advantage kan ook gebruikt worden als onderdeel van het behandelen van vlooienalergiedermatitis (VAD). 
 

Voordelen Advantage voor uw kat;

  • Geschikt voor katten van elk ras, gewicht en elke levensfase; 
  • Geschikt voor katten met een vlooienallergie; 
  • Doodt vlooien en vlooienlarven binnen 24 uur; 
  • Doodt bijtende luizen bij uw kat; 
  • Dodende werking op vlooienlarven in de omgeving van uw behandelde huisdier; 
  • Beschermt uw kat gedurende 3 tot 4 weken tegen nieuwe vlooien; 
  • Eenvoudig toe te dienen door middel van pipet.  

 

Assortiment Advantage Kat bij Diermedicatie.nl

Op basis van het gewicht van uw huisdier bepaalt u de dosering en hoe vaak u Advantage wilt toedienen. Meer dan 1 behandeling kan noodzakelijk zijn, afhankelijk van de hoeveelheid vlooien in de omgeving. In alle gevallen is het echter beter om de spot-on oplossing niet vaker dan eenmaal per week aan te brengen bij uw kat. De volgende varianten Advantage voor katten hebben wij in het assortiment: 
 
  • Advantage Kat 40 voor kleine katten tot 4 kg. Een verpakking bevat 4 pipetten van 0,4 ml. De inhoud van de pipet druppelt u in een keer in de nek van uw kat tussen de schouderbladen.  
  • Advantage Kat 80 voor grote katten vanaf 4 kg. Een verpakking bevat 4 pipetten van 0,8 ml. De inhoud van de pipet druppelt u in een keer in de nek van uw kat tussen de schouderbladen. 

 

Advantage Kat koop je online bij Diermedicatie.nl

Advantage is een vrij verkrijgbaar anti-vlooienmiddel voor katten. Wij verkopen producten van exact dezelfde fabrikanten als uw plaatselijke dierenarts tegen prijzen die tot wel 40% goedkoper zijn. Al onze producten voldoen aan de veiligheidsvoorschriften en hoogste kwaliteitsnormen. Heeft u een vraag over het toedienen, de werkzaamheid of bijwerkingen van het ontwormingsmiddel? Neem dan gerust contact op wanneer u advies nodig heeft van onze apotheker. 
 

Zoekt u een ander middel tegen vlooien? 

Bent u opzoek naar een ander product om uw kat te beschermen tegen vlooien, bekijk dan het volledige assortiment bij de categorie Vlooien en Teken