Product image slideshow Items

  • Beaphar  Anti-Veerluis | Spray voor vogels

Beaphar Anti-Veerluis | Spray voor vogels

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Barcodenummer: 8711231110186

Beaphar Anti-Veerluis is een spray ter bestrijding van ongedierte, met name veerluis bij duiven. Een behandeling biedt voor 2 weken bescherming.

price
€11,25
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Geen specificaties bekend


Beschrijving

Waarvoor wordt Beaphar Anti-Veerluis gebruikt?  

Beaphar Anti-Veerluis is een spray ter bestrijding van ongedierte, met name veerluis bij duiven. Veerluis is samen met de bloedluis een veelvoorkomende ectoparasiet bij duiven en kippen. Een ectoparasiet is een minuscuul, achtpotig beestje dat tussen de vacht of veren van een dier leeft. De veerluis voedt zich met keratine, de eiwitten die in de veren zitten. Tijdens het behandelen met de Beaphar Anti-Veerluis spray, is het belangrijk dat de plek waar de veren uit de schacht komen nauwkeurig worden in gesprayd. De schacht is het toevoerkanaal voor de voedingstoffen van de veer. De werkzame stof in de spray is Permethrin 10 g/l en Piperonylbutoxide 20 g/l.  
 

Beaphar Anti-Veerluis Spray Toedienen

Schud de flacon voor gebruik. De spray is bedoeld voor dermale toediening, dit betekent dat de spray op de huid moet worden toegediend. Bevochtig de duif licht met de vloeistof door van achter naar voor op de veren te sprayen. Door tegen de richting in te sprayen, zal de schacht waar de veren uitkomen worden bedekt met een laagje spray. Indien nodig kunt u de behandeling na 2 weken herhalen. Met uitzondering van jonge duiven, is het niet nodig de duiven uit de kooi te halen voor de behandeling. Vermijd contact met de neus, oren en ogen.  
 

Waar kan ik Beaphar Anti-Veerluis kopen? 

U kunt Beapgar Anti-Veerluis spray voor uw duif of gevogelte voordelig bestellen bij Diermedicatie.nl. In onze webshop is het product in verkrijgbaar in een flacon van 150 ml. 

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk