Product image slideshow Items

  • Advantix Advantix 40/200 | Spot-On tegen vlooien en teken voor honden

Advantix 40/200 | Spot-On tegen vlooien en teken voor honden

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

Advantix 40/200 is een spot-on oplossing voor honden tussen de 1,5 en 4 kg. Het bevat de werkzame bestandsdelen Permethrine en Imidacloprid en beschermt 3 tot 4 weken tegen vlooien, vlooienlarven, teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen.

price
€20,25
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 106415
Doeldiersoort Hond
Toedieningsvorm Spot-on oplossing
Werkzame stof Permethrine, Imidacloprid

Beschrijving

Waarvoor werkt Advantix?  
Advantix is een spot-on oplossing voor honden met een tweevoudige werking: het doodt vlooien, teken en luizen en heeft een afwerende werking tegen teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen. Deze parasieten kunnen verschillende ziektes overdragen op uw hond. De afwerende werking van Advantix vermindert dit risico gedurende 3 tot 4 weken.  
 
Hoe werkt Advantix? 
Advantix bevat de werkzame bestandsdelen Permethrine en Imidacloprid. De spot-on oplossing wordt aangebracht op de huid van uw hond door middel van een pipet. Nadat het is aangebracht verdeelt de oplossing zich over het lichaamsoppervlak en de vacht van de hond. Op de hond aanwezige vlooien worden gedood binnen 24 uur na de behandeling. Teken die al op de hond zaten kunnen twee dagen na de behandeling nog vastgehecht en zichtbaar blijven. Het wordt aanbevolen om uw hond op teken te blijven controleren en deze direct te verwijderen met een tekenpen.  
 
Let op: behandelde honden mogen niet toegelaten worden tot oppervlaktewater gedurende 48 uur na behandeling. Het diergeneesmiddel is zeer schadelijk voor aquatische organismen.  
 
Wanneer kan ik Advantix niet gebruiken? 
Gebruik Advantix niet bij pups jonger dan 7 weken, pups die een lichaamsgewicht hebben onder 1,5 kg en bij honden die overgevoelig zijn voor de werkzame bestandsdelen of hulpstoffen. Dit diergeneesmiddel is extreem giftig voor katten en zou fataal kunnen zijn. Houd behandelde honden verwijderd van katten totdat de toedieningsplaats droog is, om te voorkomen dat katten per ongeluk worden blootgesteld aan dit diergeneesmiddel. Voor katten zijn er andere geschikte producten 
 
Hoe breng ik Advantix pipetten bij mijn hond aan? 
Breng de inhoud van de pipet direct op de intacte huid tussen de schouderbladen van uw hond aan.  Bij honden zwaarder dan 10 kg wordt aangeraden om de inhoud gelijkmatig te verdelen over vier verschillende plaatsen vanaf de schouderbladen tot de staartbasis van uw hond. Lees voor gebruik de bijsluiter 
 
Waar kan ik Advantix kopen? 
Advantix is verkrijgbaar in een verpakking van 4 of 6 pipetten. Is uw hond zwaarder dan 4 kg? Gebruik dan Advantix 100, 250, 400 of 600. Als je hond lichter is dan 4 kg, kunt u het beste Advantix 40 gebruiken. U kunt Advantix kopen bij Diermedicatie.nl! 
Advantix / Advantix 40 / Advantix 40/200 / Advantix hond / ontvlooien hond / teken hond / vlooien hond / vrij verkrijgbaar

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk